Trucuri care te ajuta sa slabesti fara dieta

Ţine cont de următoarele sfaturi şi vei avea în scurt timp o siluetă de invidiat, fără prea mare efort.

Nu îţi bea caloriile

Caloriile din lichide nu oferă aceeaşi senzaţie de saţietate precum cele din mâncarea solidă aşa că trebuie să  pui la socoteală şi vinul, cafeaua şi frappe-ul când îţi stabileşti meniul zilnic. Nu te lăsa păcălită, pentru că foarte multe băuturi îţi sabotează silueta fără să ştii.

Renunţă la sandwich-uri

În loc să foloseşti două felii de pâine pentru gustarile tale zilnice, foloseşte una singură. Renunţă de asemenea la maioneză în favoarea muştarului, care este mai puţin gras.

 

 

Îndulceşte-ţi singură iurtul

În locul iaurtului aromat care este extra-îndulcit cumpără iaurt simplu şi adaugă singură fructele pe care le preferi, făcute piure.

Renunţă la dressingul din salate

Deşi ai impresia că mănânci sănătos, dressingul din comerţ este şi gras şi uneori nociv din cauza aditivilor. Renunţă la el în favoarea zemii de lămâie simplă şi de altfel, placut aromată.

Păcăleşte-ţi pofta de sărat

În locul snacksurilor sărate păstrează la îndemână un borcan cu castraveciori muraţi care, deşi conţin o cantitate mare de sare, au foarte puţine calorii.

 

 

 

 

Mănâncă legumele înainte

La masă, începe cu legumele ca să ai mai puţin loc pentru felurile de mâncare mai grele. Ordinea perfectă este: vegetale, proteine şi carbohidraţi.

Foloseşte chefirul

Atunci când pregăteşti ceva bun ce are în compoziţie smântână, poţi să o înlocuieşti foarte bine cu acest iaurt light.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.