Trucuri anti-cancer infailibile

Ȋn ziua de astăzi, cu un program ȋncărcat şi cu atât de puţin timp liber rămas, este greu să te ţii de o dietă sănătoasă, care să te ţină departe de orice boală sau afecţiune uşoară. Dar, cu toate astea, este de datoria noastră să ne protejăm corpul şi viaţa de asemenea episoade traumatizante.

Şi dacă de mişcare ai mai greu timp, cu toate că ar trebui să-ţi faci măcar de 3 ori pe săptămână, este vital să nu uiţi să mănânci healthy ȋn fiecare zi, să gândeşti pozitiv şi să zâmbeşti. De altfel, aceste trei trucuri reprezină cele mai bune metode de a te menţine ȋn formă şi fericită, departe de orice boală.

Menţine-te sănătoasă zâmbind

Nu cred că mai are rost să-ţi spun câte studii au demonstrat că dacă zâmbeşti şi gândeşti pozitiv te menţii sănătoasă, slăbeşti, ai psihicul tare şi o viaţă de film. Este de ajuns să-ţi propun să faci un experiment. Zâmbeşte larg către cer, căţel, pisică sau iubit şi gândeşte-te cât de fericită eşti. Cum te simţi?Acestă atitudine deschisă şi pozitivă te face să vrei să fii mai sănătosă, mai fit şi mai frumoasă şi să faci orice pentru a atinge aceste scopuri. Astfel ȋţi va fi mai uşor să schimbi stilul alimentar cu unul mai healthy, să alergi ȋn parc sau să zâmbeşti şi mai mult.

Alimentaţia anti-cancer
Toată lumea vorbeşte astăzi despre alimentaţie sănătoasă, doar că este foarte greu să ȋnglobezi tot ceea ce presupune un stil de viaţă healthy. Totuşi, există câteva reguli de bază pe care ar fi bine să le urmezi dacă vrei să nu ai nici o problemă de sănătate:

– Ȋn primul rând renunţă la zahăr, alimentul care hrăneşte celulele canceroase şi produce mutaţii celulare periculoase.

– Mănâncă mai multe fructe şi legume (mai ales din cele care au culori ȋnchise pentru că ele conţin cei mai mulţi antioxidanţi).

– Nu mai pune gura pe prăjeli şi junk food, ci alege prepartele fierte, crude sau de pe grătar şi taie din porţie cât de mult poţi (numeroase studii au arătat că cei care mănâncă puţin trăiesc mai mult).

– Există numeroase alimente despre care se spune că ar preveni sau trata cancerul, dar ce trebuie să ştii este că atunci când vine vorba de sănătate, cu o floare nu se poate face primăvară, adică trebuie să adopţi o dietă sănătoasă pentru a te menţine departe de boli, să faci mişcare şi să te menţii fericită, un singur aliment nu poate ţine loc de o viaţă sănătoasă.

– Totuşi, trebuie menţionate anumite fructe şi legume care se spune că fac minuni ȋn regenerarea organismului: roşiile gătite care conţin licopen, un antioxidant puternic, turmericul, ghimbirul şi usturoiul, care datorită seleniului şi antioxidanţilor pe care-i conţine poate ţine orice boală departe.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.