Truc pentru dimineti productive

Nu-i nimic mai greu decât să te dai dimineața jos din pat. Alarma a sunat, dar ai nevoie de eforturi supraomenești pentru a părăsi confortul așternuturilor.

Din fericire, nu-i deloc greu să-ți ”convingi” organismul să răspundă pozitiv în fiecare dimineață astfel încât să nu te mai lovești de întârzieri sau oboseală. Ca să nu mai negociezi cu tine momentul ridicării din pat, este important să te asiguri că corpul tău este pregătit să o facă. Cum reușești asta? Simplu! Punându-ți în mișcare toți mușchii prin câteva exerciții simple de întindere. Iată ce trebuie mai precis să faci.

4 motive ciudate pentru care te trezesti obosita dimineata

Pentru început, ridică-te în fund, ținându-ți spatele complet drept, și înnoadă-ți degetele în față, trăgând de spate astfel încât să-l arcuiești. Stai în poziția respectivă timp de zece secunde, întorcându-ți ușor gâtul de la stânga la dreapta și invers.

Apoi, ridică-ți brațele în sus, întinzându-ți torsoul cât poți de mult, în timp ce îți lași capul în față și pe spate. Păstrează poziția timp de zece secunde, ca și în cazul exercițiului anterior.

Ce sa pui in cafeaua de dimineata ca sa slabesti

Următorul exercițiu este o copie a primului, doar că de data asta îți înnozi degetele la spate, scoțând pieptul în față. Lasă-te pe spate astfel încât să te sprijini pe palme și păstrează poziția timp de zece secunde.

Ridică-te complet în picioare, ținându-ți unul în față și altul în spate, astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade. Apleacă-te în fandare și păstrează poziția timp de 20 de secunde. Apoi, întoarce-te și execută aceeași mișcare cu celălalt picior.

Playlist vesel de dimineata

Acum lasă-te pe spate, flexează-ți picioarele și prinde-ți gleznele cu mâinile, astfel încât să-ți încălzești mușchii gambelor și coapselor. Menține poziția timp de 20 de secunde și gata! Acum te poți ridica fără probleme din pat. Ești pregătită pentru o nouă zi!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise