Trei proceduri estetice pentru extra sex-appeal!

Farmec, senzualitate, lipici, vino-ncoace sunt doar câteva cuvinte care denumesc sex-appeal-ul, o calitate esenţială pe care orice femeie şi-o doreşte în zilele noastre.

Practic, sex appeal-ul înseamnă tot ceea ne trebuie pentru a transmite, celor cu care intrăm în contact, emoţia dorinţei.Dacă unele persoane se evidenţiază dintr-o mie, datorită energiei sexuale pe care o emană în jurul lor, altele pot apela la „trucuri” la îndemână oricui pentru a obţine o imagine mai atrăgătoare!

Buzele voluptoase sunt un reper al senzualităţii moderne

De la Angelina Jolie la Megan Fox, româncele au numeroase repere de frumuseţe cu care se prezintă la medicul estetician.

„ Dacă în trecut mărirea buzelor era un procedeu la care apelau preponderent femeile cu buze foarte subţiri, acum augmentarea a devenit o intervenţie estetică la care reprezentantele sexului feminin apelează foarte des. Acest fapt se datorează, în primul rând unor celebrităţi care sunt privite că etalon de frumuseţe pe plan naţional şi internaţional. Augmentatrea buzelor reprezintă una din cele mai frecvente intervenţii, aşa că şi metodele de mărire a acestora sunt multiple: prin intervenţie chirurgicală, mărirea cu silicon , colagen sau cu acid hialuronic care reprezintă, de altfel cea mai folosită metodă în ceea ce priveşte mărirea buzelor”, spune doctorul Oltjon Cobani.

„Fiecare dintre metodele enumerate mai sus prezintă avantaje şi dezavantaje. Rezultatele cele mai satisfăcătoare le-am obţinut folosind acid hialuronic, întrucât putem da buzelor formă dorită. Acesta, prin injectare corectă, distribunidu-se uniform şi uşor ne poate oferi o mărire predictibilă şi un aspect catifelat al buzelor. În plus, este o metodă de preferat la persoanele care au buzele foarte subţiri, întrucât o mărire corectă şi obţinerea volumului dorit nu se poate obţine decât treptat. Singurul inconvenient este caracterul temporar al acestuia, dar de mentonat aici că şi buzele îşi schimbă formă odată cu trecerea anilor.”

Sâni zvelţi şi fermi sunt un alt atuu imbatabil al femeii moderne

Cine nu îşi doreşte un decolteu generos că al Salmei Hayek sau Christinei Hendricks care să atragă toate privirile celor din jur?

Totuşi, dietele, modificările hormonale sau o sarcina poate modifică aspectul sânilor, aşa că sunt recomandate augmentarea mamară cu implant siliconic, liftingul mamar sau o combinaţie dintre cele două!

„O astfel de intervenţie trebuie realizată în raport cu statura şi silueta pacientei. Eu nu recomand exagerările, ci intervenţiile care rezolva complexele estetice generate de un bust prea mic sau lăsat. Intervenţia chirurgicală constă în introducerea la nivelul şanului a unui implant cu gel siliconic. În cele mai multe cazuri este introdus sub muşchiul mare pectoral, dar poate fi amplasat şi subglandular sau subfascial, în funcţie de particularităţile anatomice ale pacientei. Augmentarea mamară stabileşte un nou volum, respectiv un nou contur al sânilor, dar candidatele ideale pentru acest tip de intervenţie sunt femeile adulte, având sănii complet dezvoltaţi, dar care sunt nemulţumite de aspectul acestora”, adaugă doctorul Oltjon Cobani,medic specialist în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă.

Posterior bombat

Jennifer Lopez sau Beyonce au trasat noi repere în această direcţie! Zona fesieră este foarte pretenţioasă, aşa încât ea nu poate fi modificată foarte uşor numai prin exerciţii fizice şi tehnici de remodelare. Astfel cele ce îşi doresc o îmbunătăţire a formei şi mărimii feselor trebuie să se gândească la o operaţie estetică.

Procedura constă în introducerea unui implant fesier cu gel coeziv, special creat pentru această zona, sub muşchiul gluteal (fesier) care, spre deosebire de implantul pentru san, este mai moale, dar mai solid totodată, deoarece această zona va fi solicitată ori de câte ori persoană se va aşeza. De asemenea, implantul poate fi introdus subfascial.

„Prefer şi recomand introducerea submusculară a acestuia că implantul să fie bine acoperit şi să dea un aspect cât mai natural fără să iasă în evidenţă acesta. De asemenea, o metodă care se foloseşte din ce în ce mai des, este mărirea acestora cu grăsime proprie. Această metodă este bine primită de către pacienţi fiind o intervenţie cu un timp de recuperare mai rapid, în plus , prin această metodă, pacientul beneficiază şi de o remodelare corporală în alte zone ale corpului de unde se recoltează grăsimea”, spune doctorul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.