Totul despre zodia varsator

Zodia vărsător este reprezentată prin o ideogramă ce sugerează apă vărsată. Cele două linii sunt liniile fizicului şi metafizicului, ce nu se vor atinge niciodată.

Vărsătorul este o zodie masculină de aer guvernată de planeta Uranus. Metalul caracteristic zodiei este plumbul, culoarea cea mai potrivită nativiilor este bleu, numerele norocoase sunt 2, 5 şi 7, dimineaţa este perioada din zi caracteristică, ziua cea mai favorabilă este sâmbăta, iar anotimpul este primăvara. Printre pietrele norocoase ale vărsătorului se numără ametistul, onixul, safirul, turcoazul, cuarţul albastru, cristalul de stâncă, chihlimbarul şi cuarţul roz.Pozitii de sex in functie de zodia lui

Cele mai importante calităţi ale zodiei sunt altruismul, puterea de observaţie, veselia, visare, ingeniozitatea, prietenia, simţul umorului, dorinţa de cunoaştere şi originalitatea. Cât despre defecte, vărsătorul este de obicei o persoană grăbită, imprevizibilă, lipsită de răbdare, rebelă.

În ceea ce priveşte dragostea, vărsătorul este o persoană foarte independentă care nu se implică foarte mult în relaţii pentru că ăşi doreşte să fie mereu liber. Din acest motiv, preferă aventurile scurte în favoarea relaţiilor de lungă durată. Când se implică într-o relaţie, însă, tinde să îşi aşeze partenerul pe un piedestal înalt, dar are aşteptări mari de la el.

Îşi doreşte un partener la fel de original, inventiv şi plin de viaţă ca el. De asemenea, dacă vrei să cucereşti un vărsător, îţi recomandăm să îi faci mullte complimente – nu este chiar cea mai modestă persoană, deci apreciază mult atunci când valoarea sa este apreciată de cei din jur.

Astro-fashion: stilul tau in functie de zodie

Profesiile care se potivesc cel mai bine nativului zodiei sunt cele de artist, jurnalist, astrolog, neurolog, inginer, regizor de film, sociolog, psihiatru sau profesor.

Compatibilitatea cu alte zodii:

Compatibilitate excelentă: berbec, gemeni, balanţă, săgetotor.

Compatibilitate bună: leu, vărsător.

Compatibilitate acceptabilă: rac, fecioară, capricorn, peşti.

Compatibilitate redusă: taur, scorpion. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.