Totul despre zodia taur

By  | 

Zodia taur este un semn fix, negativ, feminin, nocturn, de Pământ, a cărei planete guvernatoare este Venus. Simbolul zodiei reprezintă un cap de taur şi simbolizează cercul spiritului care susţine semiluna sufletului. 

Culorile care i se potrivesc sunt verde şi albastru, metalul caracteristic cuprul, piatra preţioasă este smaraldul, ziua cea mai favorabilă din săptămână este vineri, numerele norocoase sunt 4 şi 6, locurile prielnice sunt cele liniştite, iar verbul caracteristic este „a avea”, „a poseda”.

Astro-dieta Taur

Cel mai des întâlnite calităţi la nativii zodiei taur sunt stabilitatea, simţul practic, fidelitatea, simţul artistic, calmul, motivaţia, răbdarea, creativitata, îndrăzneala şi tenacitatea. Defectele zodiei sunt materialismul, încăpăţânarea, lenea, pasivitatea, egoismul, posesivitatea, gelozia, teama de schimbare.

Nativul zodiei este o persoană care iubeşte ordinea, putând avea chiar mici fixaţii sau ciudăţenii în acest sens. Are nevoie de siguranţă din toate punctele de vedere şi deseori se teme de schimbările care au loc în viaţa lui. 

Are principii clare şi nu se abate de la ele, fiind de multe ori încăpăţânat… chiar şi când realizează că poate nu are dreptate. 

Astro-fashion Taur

Are tendinţa de a fi materialist, căutând locuri de muncă în funcţie de salariu, nu de ce îşi doreşte cu adevărat să facă. Este foarte calculat cu banii, iubeşte luxul şi are nevoie de siguranţă financiară.

În relaţii, taurul este fidel şi îşi doreşte siguranţă şi stabilitate. Din acest motiv, poate fi deseori gelos şi posesiv. Dat fiind că este deseori materialist, căsătoriile din interes nu sunt excluse.

Unui taur nu îi place niciodată să fie singur, aşa că poate accepta şi relaţii cu persoane care sunt sub nivelul său. Cu toate acestea, rămâne fidel şi încearcă să fie un partener cât mai bun. Dacă este înşelat sau trădat în vreun fel, suferă foarte tare, dar este orgolios şi nu arată asta partenerului.

Compatibilitatea cu alte zodii

Compatibilitate generală foarte bună cu zodiile fecioară şi capricorn;

Compatibilitate generala redusă cu zodiile leu, scorpion şi vărsător;

Compatibilitate bună pe plan profesional cu zodia vărsător;

Compatibilitate bună pe plan emoţional cu zodiile leu şi scorpion.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *