Totul despre zodia rac

Este un semn de apă, cardinal (spirit întreprinzător), feminin (introvertit), dominat de Lună. 

Iată câteva dintre caracteristicile generale ale zodiei rac:

Piatră preţioasă: perla.
Zi norocoasă: vineri.
Numere norocoase: 3 şi 8.
Culori: argintiu şi alb.
Metal: argintul.
Locuri prielnice: cele situate lânga ape.
Verb reprezentativ: „a simţi”.
Aspectul fizic: statură mijlocie, foarte rar înalta, figură palidă, rotundă, trăsături fine, păr căstaniu, ochi uneori mici, adesea de culoare cenuşiu-albastră; aspect general agreabil, destul de fragil însă.
 
În general, nativul zodiei este o persoană sensibilă, emotivă, sentimentală şi uşor impresionabilă. Pot fi rezervaţi, misterioşi şi chiar timizi, dar au un farmec aparte, fiind persoane calde şi delicate. Deşi este timid, este vesel şi prietenos, generos şi loial, genul de persoană căreia i se pot încredinţa secrete.
 
Trăieşte sentimente profunde, însă pentru a nu părea slab şi a fi rănit, de obicei încearcă să le ascundă de ochii lumii. Poate fi greu să câştigi încrederea sa, însă atunci când vei reuşi nu vei regreta. De asemenea, este foarte devotat persoanei pe care o iubeşte, iubeşte sincer şi cu pasiune şi niciodată nu îşi va înşela partenerul.
 
Este o fire curioasă, cu o nevoie permanentă de a vedea lucruri noi, motiv pentru care adoră călătoriile. În plus, este inclinat spre studiu şi reflecţie, având o mare putere de concentrare.
 
Urăşte persoanele care critică, iar dacă aceasta este destinată lui o va simţi foarte profund şi jignitor. Nu îi plac nici presiunile sentimentale şi contrarierile şi este de preferat să nu se facă afirmaţii deplasate despre mama sa, pentru că acest lucru îl ofensează foarte mult.
 
Nativul acestei zodii este foarte dedicat muncii şi, deşi banii sunt importanţi pentru el, acest lucru se întâmplă pentru că îi oferă un sentiment de securitate, nu pentru bucuria de a putea cumpăra orice. Printre meseriile cel mai indicate se numără decorator, oncolog, istoris, romancier, notar sau un job în vânzări.
 

Compatibilitatea cu alte zodii:

Compatibilitate excelentă: Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti
Compatibilitate bună: Rac, Capricorn
Compatibilitate acceptabilă: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător
Compatibilitate redusă: Berbec, Balanţă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.