Totul despre zodia pesti

By  | 

Zodia peşti este o zodie de apă, feminină, negativă, flexibilă, a cărei planetă guvernatoare este Neptun.

Cele mai potrivite culoari pentru nativul zodiei sunt verde-albastrui, galben şi portocaliu, metalul caracteristic este cositorul, piatra preţioasă caracteristică este diamantul, numerele norocoase sunt 5 şi 9, ziua norocoasă duminica, iar locurile prielnice sunt spaţiile deschise.

Persoanele născute în zodia peşti sunt de obicei introvertite, romantice, visătoare, cu o sensibilitate exagerată. Este posibil să le lipsească încrederea în sine, motiv pentru care caută mereu sfaturi de la cei apropiaţi, pentru a se simţi mai siguri pe sine.

Astro dietă peşti

De multe ori un peşte nu va fi apreciat la adevărata sa valoare, dar acest lucru se datorează faptului că nu îi place să atragă atenţia asupra sa, deci cei din jur nu îi văd calităţiile deosebite. Are tendinţa de a se ascunde, de a se regrate în lumea sa. 

Peştii sunt persoane foarte nehotărâte, iar foarte multe dintre deciziile pe care le iau sunt legate de impulsurile de moment. Din acest motiv este uşor de influenţat.

Mulţi peşti muncesc foarte mult pe plan profesional pentru că niciodată nu sunt mulţumiti de ceea ce fac. Deşi acest lucru poate fi foarte bun, tind să ajungă să fie extenuaţi. Le este greu să îşi accepte greşelile şi este de multe ori dezamăgit de el însuşi pentru că nu a ajuns unde şi-a dorit.

Astro fashion peşti

Carierele care li se potrivesc cel mai bine sunt cele de psiholog, psihiatru, pedagog, preot sau asistent medical.

Pe plan sentimental, un peşte se poate dedica total partenerului, dar cere acelaşi lucru şi din partea lui. Are uneori aşteptări prea mari.

Compatibilităţiile cu alte zodii:

Compatibilitate generală bună cu zodiile rac şi scorpion;

Compatibilitate generală redusă cu zodiile gemeni, fecioară şi săgetător;

Compatibilitate bună pe plan profesional cu zodia săgetător;

Compatibilitate bună pe plan sentimental cu zodiile gemeni şi fecioară. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *