Totul despre zodia Fecioara

By  | 

Fecioara este o un semn negativ, feminin, a cărei calitate definitorie este flexibilitatea.

Persoanele născute în zodia fecioară au de regulă o statură mică, în general subţire, faţa rotundă şi părul şi ochii de nuanţe închise.
 
Sunt persoane calme, inclinate spre meditaţie şi relaxare, însă nu sunt leneşi. Sunt foarte interesaţi de studiu şi de lectură la modul general, fiind inteligente şi elocvente. De asemenea, au talent oratoric şi sunt diplomate, ingenioase, însă pot fi superficiale şi pot avea o tendinţă spre înşelătorie.
 
Fecioarele sunt obsedate de ordine, de igiena proprie şi de sănătate. Este recomandat pentru un nativ al zodiei să aibă un program de exerciţii fizice şi să consume multe fructe şi legume. Cea mi vulnerabilă parte a organismului este sistemul digestiv, dar şi gleznele şi gambele sunt zone sensibile.
 
Nativul fecioară este un bun observator, critic şi sfătuitor. Are o gândire analitică şi se dedică pe deplin muncii sale. Cel mai bine i se potrivesc domeniile: medicină, psihiatrie, educaţie, consuntaţă, ştiinţă, dar şi design, grădinărit, inginerie, jurnalism, scriitor sau crainic.
 
În relaţii este timid şi caută persoane mai mult cerebrale decât afectuoase, mature, responsabile şi practice. Fiind perfecţionişti, nu acceptă greşeli nici în relaţii. Chiar dacă nu îşi exteriorizează des sentimentele, este o persoană care rămâne credincioasă.
 
Pentru a seduce un bărbat fecioară, ai grijă cum te porţi cu el la început, pentru că nu apreciază ţipetele pe care vecinii să le audă, poziţile sexuale prea creative sau să exagerezi în vreun fel. Lasă-l pe el să te conducă.
 
Talismane sau pietre preţioase: cuarţ fumuriu, turmalina, amazonitul, peridotul, ametistul, opalul alb.
 

Compatibilitatea cu alte zodii:

Compatibilitate excelentă: taur, capricorn
Compatibilitate bună: scorpion, rac
Compatibilitate acceptabilă: peşti
Compatibilitate redusă: gemeni, săgetător

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *