Totul despre zodia Capricorn

By  | 

Zodia capricorn este o zodie feminină de pământ, guvernată de planeta Saturn. Din acest motiv, nativii zodiei este un simţ practic, serios, tenace şi perseverent, dar totodată pesimist, încăpăţânat, conversator şi rigid.

Ziua norocoasă a capricornului este sâmbăta, metalul este plumbul, numerele sunt 2 şi 8, culoarea care i se potriveşte cel mai bine este negru, anotimpul caracteristic iarna, iar perioada din zi noaptea. Pietrele cele mai potrivite pentru nativul zodiei sunt ametistul, chihlimbarul, cuarţul roz, onixul, rubinul, turcoazul, opalul negru şi piatra lunii.

Astro-fashion: stilul tau in functie de zodie

Cele mai importante calităţi ale capricornului sunt conştiinciozitatea, disciplina, maturitatea, stablitatea, seriozitatea, sobrietatea, răbdarea, detaşarea, obiectivitatea, rezistenţa şi concentrarea. Cât despre defecte, acestea sunt încăpăţânarea, aşa cum spuneam şi mai sus, orgoliul, suspiciunea, avariţia, întârzierea şi pesimismul.

Nativul zodiei se teme de suferinţele provocate din dragoste, motiv pentru care obişnuieşte să păstreze o anumită distanţă faţă de partener, să nu se implice atât de mult cum şi-ar dori. Însă când este sigur că relaţia are potenţial şi poate deveni ceva serios şi de lungă durată, lasă garda jos şi îşi deschide sufletul.

Trucuri sexuale in functie de zodie

Este o persoană mai singuratică, deci nu este atât de pasional şi tantru, însă ştie să se sacrifice şi să facă compromisuri dacă este nevoie. Priveşte relaţiile cu înţelepciune şi nu se aruncă cu capul înainte, ci se gândeşte bine dacă merită sau nu să se implice.

Ca profesii, i se potrivesc cel mai bine domeniile politicii, dermatologiei, sculpturii, geologiei, matematicii, agriculturii şi ingineriei.

Compatibilitatea cu alte zodii:

Compatibilitate generală foarte bună cu zodiile taur şi fecioară.

Compatibilitate generală redusă cu zodiile berbec, rac, balanţă.                                       

Compatibilitate foarte bună pe plan profesional cu zodia balanţa.

Compatibilitate foarte bună pe plan emoţional cu zodia berbec.

Compatibilitate foarte bună pe plan financiar cu zodia vărsator.

Compatibilitate foarte bună pentru căsătorie şi/sau parteneriate cu zodia rac.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *