Totul despre zodia balanta

Zodia balanţă este un semn pozitiv, masculin, cardinal, al cărui element definitoriu este aerul. Culorile care se potrivesc nativilor sunt albastru deschis şi roz, numerele norocoase sunt 6 şi 9, ziua norocoasă este vineri, animalul cel mai potrivit este reptila, piatra preţioasă este diamantul, iar metalul este cuprul. Cele mai prielnice locuri pentru balanţă sunt cele legate de activităţi sociale şi are capacitatea de mediere a oricărui conflict.

Aşa cum e de aşteptat, balanţa simbolizează echilibrul, armonia şi măsura. Cei născuţi în această zodie sunt de regulă persoane amabile, gentile şi sociabile care nu suportă certurile. Din acest motiv, vor încerca întotdeauna să aplaneze conflictele de orice natură. De asemenea, sunt răbdătoare, iar deviza lor este „timpul rezolvă orice”.

Nativul zodiei este o persoană pe care te poţi baza în orice situaţie, fiind atât altruist, cât şi generos. De asemenea, este inteligent şi creativ. Deşi este sociabil, dacă în copilărie este umilit de părinţi când greşeşte, tinde să ajungă retras, să fie rebel şi să se închidă în sine.

Pentru că este un gurmand înnăscut, nativul zodiei poate avea tendinţe de îngrăşare în maturitate. Alte probleme de sănătate cu care se poate confrunta sunt bolile de rinichi, afecţiuni ale vezicii şi uretrei, dar şi ale pielii sau închieturilor.

Principalele calităţi ale balanţei sunt diplomaţia, tactul şi farmecul. Cât despre defecte, pentru că vrea să fie acceptat în societate, este capabil să încalce legile.

Compatibilitatea cu alte zodii:

  • Compatibilitate generală foarte bună cu zodiile: gemeni, vărsător
  • Compatibilitate generală redusă cu zodiile: berbec, rac, capricorn
  • Compatibilitate foarte bună pe plan profesional cu zodia: rac
  • Compatibilitate foarte bună pe plan emoţional cu zodia: capricorn
  • Compatibilitate foarte bună pe plan financiar cu zodia: scorpion
  • Compatibilitate foarte bună pentru căsătorie şi/sau parteneriate cu zodia: berbec
  • Compatibilitate foarte bună pentru proiecte de creaţie cu zodia: vărsător
  • Compatibilitate foarte bună pe plan spiritual cu zodiile: gemeni, fecioară

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.