Tot ce nu stiai despre Jamie Dornan

Actor, model, cântăreţ… Jamie Dornan le face pe toate. Chiar dacă nu a fost prima alegere pentru rolul lui Christian, considerăm că este cea mai bună şi ne dorim să aflăm mai multe despre el.

Iată câteva lucruri pe care nu le ştiai despre Jamie Dornan:Spre deosebire de alţi actori, nu şi-a dorit să intre în lumea cinematografiei decât târziu. Primul film în care a jucat a fost „Marie Antoinette” (2006), în regia Sofiei Copolla.

La 15 ani a jucat în piesa de teatru „Livada de vişini” (A. Cehov), unde folosea un accent rusesc de care nu e prea mândru. „Sper că nu există nicio filmare cu asta”, spune Dornan.

A citit cartea „50 Shades of Grey” chiar înainte de audiţia pentru rol, dar nu pe toată odată. Spune că nu citeşte prea repede, deci a trebuit să facă şi pauze.

Deşi consideră că este normal şi sănătos să fii emoţionat înainte de orice rol, Jamie spune că nu a fost excesiv de emoţionat după audiţia pentru film.

Scena lui preferată este cea în care Ana şi Christian se întâlnesc pentru prima dată în biroul lui. Poţi vedea o parte din ea AICI.

Despre film Jamie crede că este grozav, chiar dacă este dificil să ai o părere obiectivă despre un film în care ai jucat.

A cântat în formaţia folk Sons of Jim.

A lucrat ca model pentru Calvin Klein, Dior şi Armani, printre altele.

Cel mai romantic lucru pe care l-a făcut pentru o femeie vreodată a fost să o ducă la Veneţia. Nu-i deloc rău, nu-i aşa?

Dacă ar fi să aleagă între a înota dezbrăcat şi a juca poker pe dezbrăcate… le-ar alege pe ambele.

Consideră că Jessica Rabbit este cel mai sexy personaj din desene animate.

A avut o relaţie de doi ani cu actriţa Keira Knightley.

Nu uita de concursul nostru! Cosmopolitan pune la dispoziţie 35 de invitaţii duble la film, valabile la Grand Cinema & More. Găseşti mai multe detalii AICI.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.