Top 3 masaje benefice pentru sanatate

Masajul terapeutic este o alternativa de vindecare  pentru organism. Exceptional si pentru  relaxare, acest gen de masaj ofera rezultate excelente atunci cand vine vorba de anumite afectiuni.

Danubius Health Spa Resort mizeaza pe 3 ritualuri extrem de benefice pentru sanatate. Acestea sunt Masajul Plantar, Tratamentul dorsal detoxifiant cu miere si Masajul vital cu vacuum.

In ce fel actioneaza ele? Concentrat asupra picioarelor, Masajul plantar imbunatateste curculatia sanguina. Si inlatura tensiunea si oboseala acumulata. Este ideal dupa o zi obositoare sau o calatorie epuizanta.

 Tratamentul dorsal detoxifiant cu miere vizeaza spatele. Efectuat cu miscari lente, acesta activeaza organele interioare si elimina toxinele din organism. Se recomanda in cazul problemelor la nivelul coloanei vertebrale, gat, umeri, dureri de spate, reumatism si inflamatii ale incheieturilor.

Masajul Vital cu vacuum se efectueaza cu o ventuza speciala din cauciuc. Care exercita un efect natural de vacuum. Plimbata cu miscari circulare atat pe solduri, zona dorsala cat si pe umeri, aceasta reuseste sa relaxeze intregul corp. Fiind deosebit de eficienta in stimularea circulatiei sanguine.

Masaj platar:  20′ – 40.00 RON

Masaj detoxifiant dorsal cu miere – 15′ – 35.00 RON

Masaj Vital cu vacuum – 20’ – 35 RON

Mai multe informaţii puteţi descoperi aici: https://www.danubiushotels.com/ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.