Toamna se poarta serum-ul

De ce ai nevoie de un serum? Pentru că este „doar” cel mai influent produs posibil – el poate schimba totul, astfel ca tu să ai tenul mult visat. Pe bune!

Ce e un serum, în fond?
O investiție bună, serum-urile sunt dotate cu ingrediente active puternice, afirmă Ranella Hirsch, dermatolog în Cambridge, Massachusetts. Gândește-te la o loțiune fără chestii aerate, pufoase, ceea ce explică și costul superior – pentru sticluțe atît de mici, serumurile sunt de obicei mai piperate decât suratele creme.Apoi, ai acces rapid pentru ingrediente; texturile apoase sau sub formă de gel ale serumurilor le permit să penetreze adânc în piele și să genereze rapid schimbări vizibile, spune dr. Hirsch.Da, ai nevoie de un serum!
Uite de ce… Serum-urile alvează situația ca nimic altceva. „Consideră serumurile un fel de super-shoturi energizante la un juice-bar,”, adaugă Hirsch. „Folosește-le pentru a-ți „tuna” regimul existent”. în plus, îți permit să scapi mai ușor: în funcție de pielea ta, e posibil să nu ai nevoie și de o cremă hidratantă. Un serum bogat este deseori suficient pentru genul de ten normal spre gras. Numai să folosești protecție solară după aplicarea serumului, pe parcursul zilei, chiar dacă nu mai e vară.

Cum se folosește un serum?
1 După curățarea feței, întinde pe față, prin masaj, o cantitate de serum egală cu un bănuț de 10 bani, permițând puternicelor ingrediente din formulă să aibă acces direct la problemele piele.
2 Dacă folosești și o cremă hidratantă, așteaptă câteva minute pentru ca serum-ul să fie absorbit de ten, înainte să o aplici. Altfel, aceasta din urmă va dilua compușii activi din serum.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise