Tnuva lanseaza branza proaspata Cottage cu Ardei Gras

Creat din cele mai proaspete ingrediente, Tnuva Cottage Ardei Gras este gustarea perfecta pentru evadarile in natura, pentru adeptii unui stil de viata sanatos, dar si pentru persoanele moderne cu un stil de viata incarcat.

Tnuva Cottage cu Ardei Gras continua reteta mult apreciata – un amestec sanatos de branza proaspata si smantana cremoasa – la care ardeiul gras adauga un plus de savoare. Poate fi servita simpla sau pe felii de paine pentru o masa satioasa.

„Tnuva Cottage cu Ardei Gras vine sa asigure o masa delicioasa la birou, acasa sau in parc, acoperind nevoia de produse de cea mai buna calitate si integrandu-se in stilul de viata sanatos. Am continuat inovarea in materie de gust pentru gama Tnuva Cottage tocmai din dorinta de a satisfice cele mai pretentioase gusturi”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva Romania.

Tnuva Cottage Ardei Gras este disponibila in ambalaj de 175g si are doar 5% grasime. Gama Tnuva Cottage contine acum sase sortimente:

  • Tnuva Cottage 5% grasime, 175g
  • Tnuva Cottage 5% grasime, 360g
  • Tnuva Cottage Masline Verzi 5% grasime, 175g
  • Tnuva Cottage Marar si Usturoi 5% grasime, 175g
  • Tnuva Cottage Ardei Gras 5% grasime, 175g
  • Tnuva Slim Cottage 2% grasime, 175g

Tnuva, cel mai mare producator de lactate din Israel, aduce pe piata din Romania know-how-ul acumulat in 80 de ani de experienta, aplicat la toate nivelurile, de la materia prima folosita, la productie, distributie, vanzare sau marketing.

Tnuva Romania a fost fondata in anul 2004. Scopul companiei este sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata extrem de competitiva a lactatelor din Romania, prin cresterea standardelor de calitate pentru produsele lactate si prin revitalizarea domeniului productiei de lactate din Romania.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.