Timis si Caras Severin – urmatoarele pe lista de cartare "Let`s Do It, Romania!"

Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora, pentru a fi incarcate in softul special creat in acest sens.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 8-9 mai si se va desfasura concomitent in judetele Timis si Caras Severin.

In acest moment exista 106 de voluntari inscrisi in Timis si numai 5 voluntari inscrisi in Caras Severin. Locuitorii judetului Caras Severin sunt asteptati in continuare sa se implice in aceasta etapa cheie a celui mai mare proiect de voluntariat din Romania!

Echipa „Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea „Implica-te!”

„Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record – Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.