The Chainsmokers vor produce un film bazat pe una dintre piesele lor

DJii americani The Chainsmokers au lansat propria companie de producție, iar unul dintre primele lucruri pe care le vor face este să „transforme” piesa Paris într-un film.

Pentru acest proiect, duo-ul format din Alex Pall și Andrew Taggart va colabora cu Mickey Rapkin pentru a scrie scenariul. Rapkin este cel care a scris cartea Pitch Perfect, care a inspirat o trilogie de filme musical comedy.

„Suntem foarte încântați că am lansat Kick The Habit Productions, pe măsură ce continuăm să depășim decalajul dintre viziunea noastră artistică, industria de divertisment și fanii noștri”, spune Taggart.

În acest moment, nu se cunosc foarte multe detalii despre acest film, însă va avea la bază povestea din spatele acestei producții. Hitul Paris este inspirat de un prieten al trupei, care caută să scape de viața de zi cu zi și să se lupte cu o dependență de droguri.

The Chainsmokers este unul dintre cele mai premiate act-uri din muzica electronică. I-ai ascultat anul trecut în cadrul festivalului Untold, unde au mai susținut concerte și norvegianul Kygo, care a avut un live performance extrem de emoționant, trupa premiata cu Grammy Black Eyed Peas, la care se adaugă legenda rave The Prodigy.

The Chainsmokers sunt activi din 2012, iar până în acest moment au lansat albumul „Memories… Do Not Open”, în 2017. Printre cele mai cunoscute single-uri ale lor se numără #Selfie, Roses, Closer și, bineînțeles, Paris.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.