Terapii pentru bărbați răsfățați

Hai, recunoaște, îți cam face cu ochiul un masaj viguros, executat de o tipă „decupată” din revista ta preferată! Dar ce-ai zice și de niște terapii pentru bărbați ceva mai complexe?!

 

Tratament facial anti-aging și de hidratarePreț: 119 lei / ședința la Lorenza Beauty Spa, Iulius Mall Timișoara

Executat cu produse cosmetice profesionale Bruno Vassari din gama dedicată bărbaților, tratamentul vizează hidratarea profundă a feței, pentru a o proteja de agresiunile externe (soare, poluare, stres, bărbierit) și pentru a stimula reînoirea celulară superficială a epidermei. Terapia crește tonusul pielii și reduce liniile fine sau vizibile rezultate din uscarea și maturizarea pielii.

 

Masaj pentru spate și tratament express facial

preț: 220 lei / ședința la Stejarii Country Club, București

Tratamentul presupune un masaj relaxant al cefei și umerilor, însă partea cea mai importantă o constituie tratamentul facial cu rezultate extrem de eficiente în ceea ce privește înlăturarea ridurilor fine și profunde. Acest tip de tratament aduce câteva beneficii, precum relaxarea totală și creșterea gradului de fermitate a feței.

 

 Ritual masculin de renaștere

Preț: 260 lei / ședința de 80 minute, Cocor Spa Neptun Olimp, Constanța

Tratament Men’s Reviving ritual combină elementele terapeutice marine și uleiurile esențiale. Ritualul debuteaza cu un Hidromasaj cu uleiuri esențiale de mosc, urmat de un masaj cu un scrub corporal pentru îndepartarea celulelor moarte (adică stratul de piele uscată de la suprafața pielii) și se termină cu un masaj profund și relaxant.

 

Miercurea de huzur

Preț: 229 lei / pachet, în fiecare miercuri la Keiko, București

Pachetul Tone Up se adresează remodelării trupului, și durează o zi (de fapt, maxim două ore) și presupune două proceduri pentru tonifiere și scăderea în centimetri, în caz ca-ți dorești să mai slăbești un pic: o ședință Electro-Combo și o ședință dublă de radiofrecvență. Îl poți completa cu o ședință de oxigen hiperbaric, excepțională în întinerirea feței, dacă tot te-ai „deranjat”!

 

Masaj Thailandez

Preț: 170 lei / ședința de 80 minute, la Premier Palace Hotel&Spa, București

Terapia prin masaj thailandez urmărește îndepărtarea blocajelor și echilibrarea sistemului energetic, sporind flexibilitatea corpului, grație mișcărilor specifice cu o acțiune intensă asupra tendoanelor. La același preț poți opta pentru un masaj relaxant cu pietre calde (cum vezi prin filme!) ce ajută la stimularea circulației sangvine și la tratarea durerilor de spate și a durerilor musculare. Hm, poți să ne mulțumești după…!

 

Masaj anti-stres

Preț: 17 Euro / ședința de 30 minute, Ana Hotels Eforie Nord

Dintre multele terapii pentru bărbați, acesta este un masaj unic, ce restaurează echilibrul natural și armonia corpului, prin simpla tensiune acumulată în musculatură, îmbunătățind totodată circulația sanguină, e rețeta ideală pentru a săptămână grea la serviciu.

 

Terapie de cuplu

Unele Spa-uri pun la dispoziția clienților tratamente în doi… iată un cadou nimerit pentru iubita ta, că tot se apropie Ziua Femeii!

Romeo & Juliet Ritual

Preț: de la 420 lei / 120 minute la Orhideea Spa, București

Tratamentul este o experiență senzorială aparte, în care sunt angrenate toate simțurile, inclusiv cel gustativ, prin răsfățul cu șampanie și ciocolată. Programul include un tratament complet al corpului prin exfoliere, împachetare şi masaj, într-o atmosferă caldă şi intimă, plus acces la Tepidarium și zona de relaxare.

 

În Eden cu Adam și Eva

Preț: 300 lei / 150 minute la Eden Spa, București

Pachetul include, pe lângă festinul cu șampanie și ciocolată, un masaj la dublu de 75 de minute, cu aromoterapie, precedat de clipe intime, în doi, în saună și jacuzzi. Sigur o să ducă undeva asta! Dar, firește, numai după ce ajungeți acasă!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.