Tendinte primavara 2015: Cele mai chic coafuri si tunsori inspirate de pe podium

By  | 

Bucle, coc, coadă, împletituri? Orice coafuri si tunsori preferi, există un stil super-chic de purtat în această primăvară!

Ca în fiecare sezon, colecţiile de modă ne sunt veritabile surse de inspiraţie atunci când suntem în căutare de idei pentru a ne împrospăta look-ul. Iată cele mai chic & trendy coafuri si tunsori de pe podium pentru sezonul cald 2015!

Bucle în stil Woodstock

Văzute la: Pucci, Marchesa, Ana Sui.

Anii ’70 au inspirat revenirea la denim pentru acest sezon, aşa că nu e de mirare că stilul hippie are un cuvânt de spus şi în ceea ce priveşte hairstyling-ul. Buclele lejere, cu onduleuri mari care încadrează faţa creând un aer relaxat şi boem, sunt perfecte pentru a face senzaţie la orice festival de în această vară!

Coada joasă

Văzută la: Prabal Gurung, Stella McCartney, Giambattista Valli, Alexander Wang, Gucci.

Dacă vrei să îţi prinzi părul în coadă, prinde-ţi-l jos, la ceafă! Creponată la Stella McCartney, răvăşită la Giambattista Valli, cu aspect umed la Alexander Wang şi Prada, coada joasă este omniprezentă în colecţiile primăvară-vară 2015. Un trend minimalist şi rafinat, este uşor de realizat acasă.

Wet look hair

Văzut la: Zac Posen, Balmain, Versace, Prabal Gurung, Alexander Wang.

Părul cu aspect umed este încă pe val. Aşa că înarmează-te cu mult gel de păr şi încearcă una dintre aceste coafuri: păr “lins” cu cărare într-o parte, pentru un look sexy masculin ca în colecţia Zac Posen; păr pieptănat pe spate cu o idee de gel doar pe părţile laterale, pentru un look “purtabil” ziua (Versace); păr “lins” cu cărare pe mijloc şi coadă la ceafă, pentru un look office (Prabal Gurung).

Cărarea pe mijloc

Văzută la: Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Mary Katrantzou, Chloe, Thierry Mugler.

Fie că îţi prinzi părul în coadă sau îl laşi desfăcut, fie că îl porţi cu aspect umed sau nu, în coadă sau în coc, nu uita să-ţi faci cărarea pe mijloc. Este detaliul cel mai simplu ca să obţii un update stilistic de vară!

Breton lung şi des

Văzut la: Chanel, Chloe, Topshop Unique.

Îţi place bretonul? Acum este momentul să îl porţi cât mai lung, mai drept şi mai des. Îţi va scoate în evidenţă ochii, mai ales dacă îţi accentuezi sprâncenele cu un creion într-o nuanţă apropiată de cea a părului. Pentru un look ultra-senzual, foloseşte pentru buze un ruj roşu aprins, ca în colecţia Chanel.

Bob texturat

Văzut la: Burberry Prorsum, Topshop Unique.

Dacă vrei să îţi scurtezi părul, alege bobul care se termină cu o palmă deasupra umerilor. Foloseşte spray cu sare de mare pentru a da părului un aspect texturat, atât de în ton cu vara. Şi nu uita: cărarea trebuie să fie pe mijloc!

Coc înalt

Văzut la: Nanette Lepore.

Dacă dimpotrivă, preferi cocurile, află că sezonul acesta se poartă cocurile cât mai înalte, în vârful capului chiar, şi cât mai voluminoase. Aspectul perfect finisat nu e de dorit; cu cât cocul are mai multe fire răzleţe şi nelalocul lor, cu atât mai bine! Perfecţiunea este demodată când vine vorba de coafurile verii.

Împletituri

Văzute la: Marissa Webb, Vera Wang.

Alături de cărarea pe mijloc, cel mai simplu mod de a fi chic în această primăvară când vine vorba de coafuri este să porţi împletituri. Fie că îţi laşi părul liber pe spate, fie că îl prinzi în coadă, împleteşte câteva şuviţe. Dau instant un aer romantic şi boem oricărei coafuri. Iar dacă te pricepi să împleteşti spic, fă-ţi cosiţe laterale şi tapează-ţi părul într-o coamă punk, ca în colecţia Marissa Web.

Comments

comments