Tendințe 2016: 3 noi reguli în machiaj

By  | 

Abaterile de la programul zilnic de îngrijire te fac să înțelegi importanța rutinei, că deh… excepția întărește regula. Cu toate astea, frumusețea nu e un domeniu atât de rigid, mai ales când vine vorba de machiaj!

machiaj doua zone

Jeremy Packham

 E ok să: Definești două zone deodată

Un machiaj al ochilor bine executat, în combinație cu buzele colorate intens poate da naștere unui super-look, pentru că arată super-îngrijit, susține makeup artistul Fern Madden. Însă asta nu înseamnă că ai liber la orice combinație de stiluri sau culori… „Un smoky-eye și un pigment de buze ar fi o variantă la modă pentru a crea un machiaj cu dublu-accent.” Poți încerca „cat-eyes” în combinație cu buze roșii ca focul sau culori tari pe pleoape în tandem cu un gloss orbitor pe buze.

machiaj spider lashes

Marni

E ok să: Îți definești genele până se unesc

Sezonul de primăvară-vară 2016 propune gene puternic definite (#spiderlashes), deci poți uita de separarea lor după aplicarea unei formule cremoase de mascara. Le poți integra într-un machiaj „nude” sau asocia cu buze roșii. Totodată, îți poți lipi gene false special dispuse cu acest efect, pentru ca apoi să aplici doar puțin rimel.

machiaj buze

Burberry

E ok să: Folosești o culoare diferită pentru a-ți contura buzele

În prezentările de pe podium am văzut buze cu contur grena mat, accent roșu-glossy în centrul buzelor, pentru un ombre spectaculos, sau contur roz estompat, centru roșu intens mat, regula asortării creionului cu rujul pare să nu mai existe, efectul fiind cât se poate de practic: te scutește de reaplicarea frecventă a rujului. O singură precizare: ar fi bine să nu încerci contururi închise în combinație cu rujuri deschise de culoare!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *