Tehnici de masaj pentru detoxifiere abdominala: Chi Nei Tsang

Pe scurt, cu ajutorul Chi Nei Tsang, elimini toxinele din tractul gastro-intestinal, tratand in acest fel probleme digestive precum balonarea si constipatia, si, in acelasi timp, si emotiile negative. 

 

Specializare in Chi Nei Tsag in Chiang Mai

 
Simona Negrila (31 de ani) este terapeut. A absolvit Facultatea de Kinetoterapie, iar printre tipurile de masaj pe care le face in prezent se regaseste si Chi Nei Tsang. Simona s-a pregatit in Chi Nei Tsang, la Tao Garden, langa Chiang Mai (Thailanda), resort si centru de sanatate infiintat de maetrul tao Mantak Chia. De asemenea, s-a specializat in masaj thailandez la reputata Scoala de masaj thailandez din Chiang Mai. 

 

Cum actioneaza Chi Nei Tsang

 
Toate emotiile, cele pozitive dar, mai ales, cele negative, se resimt la nivelul abdomenului, mai ales in stomac. Fiecare stare iti afecteaza, in special pe plan energetic, un anumit organ”, explica Simona. “Daca depistezi galme, stii ca acolo exista blocaj energetic. Daca nu iei masuri, si nu faci sa dispara aceste galme, blocajele afecteaza respectivul organ si pe plan fizic.”Urmeaza apoi proceduri care vizeaza strict planul fizic. De pilda: daca simti durere pe colon, inseamna ca exista acumulare de aer si esti  balonat. “Facand aceste manevre de masaj abdominal, usor-usor incepi sa scoti aerul si sa imbunatatesti si digestia", subliniaza terapeuta.
 
 
Simona avertizeaza insa ca,  in timpul acestui masaj, are loc o eliberare mare de energie si nu este exclus sa simti ca-ti vine sa plangi. Nu de alta, dar in timpul Chi Nei Tsang te eliberezi emotional. In acelasi timp, nu este vorba de un masaj de relaxare si prima jumatate de ora poate sa fie chiar dureroasa din cauza blocajelor care exista in abdomen. Dupa aceea insa, senzatia de durere dispare.
 
Prin urmare, Chi Nei Tsang actioneaza pe plan energetic, fizic si emotional de aceea este considerata cea mai importanta terapie de detoxifiere si vindecare.
 
 
Cursul urmat de Simona la Tao Garden a durat cinci zile si a fost concentrat. Programul ei era gandit in cele mai mici detalii: dimineata, la ora sapte, Tai Chi, apoi pauza de fructe si meditatie o ora. Cursul incepea pe la 10 si tinea pana la 13. Urma o pauza pana la 16.30, apoi din nou curs pana la 18.30. Apoi, cina, meditatie si ziua se incheia cu yoga. 
 
Contact: Programari doar prin telefon: 0723.514.571. Calea Victoriei 63 – 81, in World Class Downtown, Hotel Radisson, Bucuresti.
 
 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.