Tchibo Exclusive – acelasi gust si aceeasi aroma 100% Tchibo Arabica intr-un nou ambalaj

Exista doua soiuri principale de cafea: Arabica si Robusta – diferenta venind din gust si din aroma.

Arabica este o cafea de calitate superioara, puternic aromata, pura si fina, in timp ce Robusta este o cafea tare, cu un gust puternic, usor amaruie si contine mai multa cofeina. 60% din productia mondiala de cafea este Arabica.

Multi cred ca Arabica este o cafea provenita din Peninsula Arabica, insa acesta este doar locul de unde s-a raspandit in intreaga lume, tara de provenienta fiind, de fapt, Etiopia.

Cafeaua Arabica are nevoie de conditii climatice speciale pentru a creste, boabele ajungand la maturitate in opt luni. Cu cat este mai mare altitudinea la care se maturizeaza boabele, cu atat cafeaua are o aroma mai fina.  

Tchibo Exclusive contine doar cafea 100% Tchibo Arabica. Cultivate la altitudini de peste 1400 m, boabele de cafea 100% Tchibo Arabica se maturizeaza lent, avand timp sa-si dezvolte gustul echilibrat si aroma fina. Doar boabele coapte, de un rosu intens, sunt culese bob cu bob pentru Tchibo Exclusive.

La Tchibo cafeaua este prajita lot cu lot, pentru ca fiecare soi sa-si dezvaluie caracterul unic. Tchibo 100% Arabica este ambalata prin tehnologia germana Tchibo pentru a-si pastra aroma proaspata.

De mai bine de 60 de ani, Tchibo este un simbol al pasiunii pentru cafea si al inovatiei. Bazele companiei au fost puse in 1949 de Max Herz si Carl Tchilling-Hiryan. In prezent, Tchibo este unul dintre cei mai importanti producatori de cafea din lume, fiind lider pe piata de cafea prajita in Germania, Austria, Polonia si Cehia. Tchibo a intrat pe piata romaneasca in 2001. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.