Studiu incredibil: Una din doua persoane nascute dupa 1960 va avea cancer

By  | 

Un studiu arată că mai mult de jumatate dintre cei născuţi dupa 1960 vor suferi de cancer, intr-un anumit punct al vietii lor.

Mai mult de jumatate dintre cei nascuti dupa 1960 vor suferi de cancer, intr-un anumit punct al vietii lor, este avertizarea pe care o lanseaza rezultatele unui studiu efectuat de cercetatorii britanici de la Cancer Research UK si publicat in British Journal of Cancer. Acelasi studiu estimeaza ca riscul de cancer va continua evolutia ascendenta, astfel incat, in cazul copiilor din ziua de astazi, in momentul in care vor fi adulti, proportia va fi de doi din trei.

Cele mai populare TRATAMENTE NATURISTE pentru CANCER 

Cercetarea a vizat studiul riscului de cancer, pornind de la bazele statistice a cazurilor inregistrate in cazul persoanelor nascute intre 1930 si 1960, constatandu-se o evolutie progresiva, ce a pornit de 40%, in cazul celor nascuti in prima decada.

Interpretarea rezultatelor a condus la concluzia ca riscul de cancer al britanicilor nascuti dupa 1960 este de 50,5%, din cauza numarului mai mare de fumatori, procentul fiind mai ridicat in cazul barbatilor – 53,5%, fata de 47,5%, in cazul femeilor.

Citeşte şi Pericolul din farfurie: Untul, margarina şi uleiul, folosite la prăjeli, deosebit de toxice 

In mod paradoxal, rezultatatele acestui studiu afirma ca principalele cauze ce au condus la cresterea riscului de cancer sunt speranta de viata mai mare, conditiile mai bune de ingrijire medicala si stilul de viata nesanatos.

Continuarea pe RomâniaTV.net.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *