Strategii de protejare a Dunarii, discutate la Viena

In cadrul reuniunii de la Viena, ministrii mediului din tarile riverane Dunarii au prezentat starea apelor Dunarii, stadiul actiunilor si activitatilor cuprinse in Planul de management al bazinului hidrografic si programul de actiune legat de prevenirea si combaterea efectelor inundatilor.

In interventia sa, ministrul Mediului si Padurilor, Lazlo Borbely, a prezentat eforturile intreprinse de tara noastra pentru reducerea poluarii apelor.

Referitor la problematica navigatiei, demnitarul roman a sustinut aplicarea Declaratiei comune adoptate de ICPDR si Comisia Dunarii, subliniind ca Romania deja aplica aceasta declaratie la proiectele de infrastructura pe Dunare.

In interventia sa, ministrul Mediului si Padurilor a prezentat eforturile intreprinse de tara noastra pentru reducerea poluarii apelor. Referitor la problematica navigatiei, demnitarul roman a sustinut aplicarea Declaratiei comune adoptate de ICPDR si Comisia Dunarii, subliniind ca Romania deja aplica aceasta declaratie la proiectele de infrastructura pe Dunare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.