STIATI CA… exista viata si dupa munca?

Pentru toti care nu mai au energie decat pentru birou si drumul spre patul de acasa s-a gasit un nume: BiroPat ™. Pentru cei care au nevoie de un plus de energie pentru a scapa de Biropatie exista complexul de vitamine si multiminerale EXTREM VIT™ cu rol de revigorare si energizare a organismului.

EXTREM VIT™ este un complex eficient de elemente active care ne dau energie pentru a ne bucura mai mult de viata. Completarea formulei de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi cu extracte naturale confera produsului EXTREM VIT™ proprietati tonice excelente.

Vitaminele A, D3, E, C, B1, B2, B6, B12, Nicotinamida, Acid folic, Biotina, Acid pantotenic, Acid paraaminobenzoic au rol important in cresterea si regenerarea celulara, ca si antioxidanti, si in formarea si mentinerea unor tesuturi sanatoase, in special tesutul conjunctiv din piele, oase si vase de sange.

Mineralele si oligoelementele Calciu, Fier, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Zinc, Fluor, Iod, Seleniu, Cupru, Mangan sunt necesare in activarea si functia vitaminelor si enzimelor cu ajutorul carora se desfasoara toate procesele importante din organism.

Extractele naturale laptisor de matca, polen, ginseng sunt considerate unele dintre cele mai eficiente tonifiante ale organismului, contribuind la creşterea rezistenţei organismului şi capacitatii de regenerare a acestuia.

Cu un plus de energie putem sa facem mai multe lucruri pentru noi, putem sa ne facem mai mult timp liber si sa ne bucuram mai mult de el. Astfel EXTREM VIT™ este ajutorul de care avem nevoie pentru a descoperi ca exista viata si dupa munca. Exista si lucruri care ne fac viata mai placuta: Iesirile in oras. Muntele. Marea. Parcul. Alergarile. Baschetul. Cluburile … Tot ceea ce ne face sa ne bucuram de mai multa viata.

Profita acum de promotia din lunile Aprilie – Mai desfasurata in farmaciile din tara si incarca-te cu energie: cumpara o cutie de Extrem Vit si primesti cadou o a doua cutie!

Semnat,

EXTREM VIT™

Mai multa energie, mai multa viata.

www.extremvit.ro

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.