Start la inscrieri pentru Ziua de Curatenie Nationala!

Toti cei care doresc sa participe la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania sunt invitati sa se inscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la sectiunea „Vreau sa ma inscriu!”.

Dupa ce isi vor crea un cont si se vor loga, voluntarii vor putea sa-si creeze propria echipa, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construieste o echipa va fi liderul acesteia si va primi toate informatiile legate de Ziua de Curatenie Nationala.

Cu o saptamana inainte de Ziua de Curatenie Nationala, voluntarii inscrisi pe site vor avea acces la Harta Deseurilor si isi vor putea aloca mormane pe care sa le curete pe 24 septembrie.

De asemenea, echipa „Let`s Do It, Romania!” pune la dispozitia tuturor celor interesati de proiect un call center special creat, disponibil la numarul de telefon 0318 21 21 21.

In perioada 19-25 septembrie, voluntarii „Let`s Do It, Romania!” vor raspunde tuturor intrebarilor despre curatenia nationala.

Let`s Do It, Romania!

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala de pe 25 septembrie. In 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.