Star Style – Sore

N-ai cum să nu fi remarcat-o pe Sore; piesele ei te „urmăresc” peste tot, iar look-ul ei s-a transformat radical de-o vreme încoace! Schimbare, schimbare… dar s-o știm și noi, nu?

„O stare de bine pe interior va sublinia întotdeauna frumusețea exterioară”, spune Sore, artista care se remarcă în primul rând printr-un… zâmbet cuceritor.

sore

Parfumul de suflet. „Visa – Piguet. Îmi place mult pentru că e o combinație între feminin și masculin, a devenit semnatura mea și mă leagă multe amintiri de el.”

parfum sore
Robert Piguet Visa, EDP Spray, 100 ml, 630 lei (Elysee Concept)

Sfat prețios:„Mama mi-a spus de mică să nu sar niciodată peste demachiere, indiferent cât de mare ar fi oboseala și să mă hidratez mult”.

N-aș sări niciodată peste… „demachiere, dar nu am cum sa uit niciodată de blushul ușor bronzant. Îmi place să arăt ca și cum am venit din vacanță :)”.

Cea mai mare provocare: „a fost să-mi las părul să crească din nou. După o perioadă, coafura mea nu mai avea o formă și am apelat la extensii, încercând din răsputeri să creez un look natural, nefiind 100% naturală.”

Nelipsit. „Balsamul de buze Carmex nu lipsește din nicio geantă, e indispensabil…!

sore carmex
Carmex Cherry lip balm SPF 15 (Help Net), 9,40 lei

Sport. „Merg la sală, fac kangoo jumps, iar pe timp de vară, wakeboard se numără printre activitațile preferate.”

Plăcere vinovată: „Moulleux au chocolat. Mniam mniam…”

Idoli. „O admir pe Jennifer Aniston, care la peste 40 de ani își menține tonusul fresh, arată impecabil în orice ipostază!”

Secret „furat”: „să nu încarci fața prea mult, indiferent dacă ai sau nu probleme de ten, pentru că o mască nu e niciodata atractiva!”

Sfat pentru fetele Cosmo. „Să aveți încredere în voi, să nu urmați spiritul de turmă și să fiți convinse că o femeie care se simte atrăgătoare, va lăsa această impresie celor din jur!”

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise