Star Style: Secretele divinei Kate Upton

Comparată deseori cu Marilyn Monroe, frumoasa blondă dovedește că nu-i deloc greu să fii o divă. Află acum secretele de frumusețe pe care mizează Kate Upton:

 

„Îmi place să încerc combinații pentru look-ul de seară, dar de obicei rămân în sfera clasicului – buze puternic colorate, smoky eyes, ten impecabil.”

Dior 5 Couleurs Designer Smoky Design palette, 289 lei

 

„Sunt genul dependent de pudra bronzantă; un makeup artist mi-a arătat cândva să aplic un pic de blush peste bronz. Adaugă un pic de culoare și este o mare diferență,” spune frumoasa Kate Upton.

Urban Decay Beached Bronzer, 144 lei

 

„Îmi coafez părul într-un coc elegant sau mi-l usuc la salon. Modelling-ul are prețul său din cauza aparatelor de coafat fierbinți, deci pentru mine e important să am părul sănătos. Folosesc măști ori de câte ori pot.”

Kerastase Discipline Curl Ideal Mask, 160 lei

 

„Un strop de colonie Jo Malone Orange Blossom mă face să mă simt fresh.”

„Îmi plac blugii de la Rag & Bone – vin tare bine. Stilul meu e casual dar îmi place să mă gătesc pentru seară – ador tocurile sexy.”

„Ascult Florence & The Machine și Arcade Fire atunci când mă pregătesc să ies.” – Kate Upton

 

„Înainte să ies seara în oraș mănânc pește sau pui cu legume la grătar și spanac sotat cu feta.”

 

cina sanatoasa cu carne de pui
cina sanatoasa cu carne de pui

„Vinul roșu este băutura mea preferată, acasă și când ies în lume. Îmi place și tequila cu apă minerală – seamănă cu o margarita mai slabă.”

                                                  BONUS: Rețeta ei de mahmureală: apă de cocos + exerciții fixice + saună

„În poșetă am rujul pe care îl port pe buze  – ador Your Majesty de la Bobbi Brown, dar și kitul corector, care vin cu un recipient cu pudră.”

Bobbi Brown City Collection Luxe Lip, Your Majesty – London, 119 lei

 

„De cum ajung acasă mă spăl pe față și aplic loțiune tonică. Mama m-a învățat să fac asta seară de seară, așa că mi-a intrat în reflex.”

Venus  Facial Tonic, 35 lei (Douglas)

 

„Tânjesc după ceva sărat după o noapte în oraș – covrigei, cartofi prăjiți, calamar, popcorn. Și cred în zilele de trișat.”

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.