Star Style: Karlie Kloss

Una dintre cele mai prezente modele pe podiumuri, ambasadoare L’Oréal Paris și fostă înger Victoria’s Secret, vorbește deschis despre frumusețe.

Karlie Kloss

„Întotdeauna am crezut ca este important să ai incredere in tine. Orice vis ți se poate îndeplini, dacă-ți dorești cu adevărat. Nu trebuie să renunți niciodată! Din punctul meu de vedere, asta face și L’Oréal Paris. De aceea, sunt mândră să mă alătur acestei echipe inspiraționale”.

taylor swift, prietena lui Karlie Kloss
Foto: Instagram
Tunsoarea Karlie. Atunci când modelul s-a tuns, s-a stârnit un trend: „the Karlie cut”, adoptată și de frumoasa Taylor Swift, de care Karlie este nedespărțită în ultima vreme.Clinique karlie kloss
„Îmi place să folosesc cremă nuanțatoare pentru că nu blochează porii.”
Clinique Moisture Surge tinted moisturizer, 147 lei
Karlie kloss foloseste mascara So Couture
Milionară în… gene: Mascara So Couture de la L’Oreal Paris 61,99 lei se află printre preferatele modelului.

„Îmi place să folosesc Caudalie Gentle Cleanser cu peria Clarisonic pentru a-mi curăța fața și Bioderma Crealine/Sensibio pentru a-mi înlătura machiajul.”

Clarisonic Mia2 Sonic brush, 701 lei; Bioderma Sensibio Micelle solution, 69 lei
Clarisonic Mia2 Sonic brush, 701 lei
Bioderma Sensibio Micelle solution, 69 lei
Mereu pe drumuri, Karlie nu se desparte niciodată de peria facială Clarisonic și crema pentru mâini și unghii Deborah Lippmann Rich Girl hand and cuticle cream.

Nail Addict
„Când am început să mă documentez despre îngrijirea unghiilor și lacurile de unghii, am aflat că e important ca acestea să fie 5-free.”
lac de unghii karlie kloss
The Body Shop Colour Crush nail polish, lac de unghii 100% vegan, 29 lei


Ce trebuie să mai știi despre Karlie:
„Măsor 1,85 m – su cel puțin așa era ultima dată când am verificat. Nu mai ies din balerinii mei pentru că nu mai adaugă niciun cm în plus. Fără tocuri, nu sunt mai înaltă decât prietenul meu, dar cu tocuri, clar – el are cam 1,92 m.”

„Mă simt mai sănătoasă și mai frumoasă atunci când am grijă de mine din orice punct de vedere, de la produsele aflate pe raftul din baie și până la ceea ce mănânc sau când fac mișcare.”

„Îmi place să încerc noi produse de frumusețe care sunt mai curate, mai naturale sau alternative organice la care n-am avut acces până acum. De exemplu, apa de cocos – e pretutindeni în Saint Louis.”
karlie kloss
Urmărește-o pe Instagram @ karliekloss.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.