Special pentru iubitorii ciocolatei, Dr. Oetker a lansat Choc Intens

Bucuresti, martie 2011 – Dr. Oetker lanseaza pe piata locala un nou desert. Choc Intens este o budinca proaspata, cremoasa, cu gust intens de ciocolata, ce se adreseaza fiecarui membru al unei familii moderne, mereu in miscare, dar care apreciaza clipele de rasfat.

Oricand simti nevoia de o pauza, evadeaza cu noul Choc Intens.Lasa-te in voia simturilor in atmosfera exotica a Ghanei, Ecuadorului si Tanzaniei. Acorda-ti un moment de relaxare si savureaza un desert delicios, cu gust bogat de ciocolata.

Pentru iubitorii ciocolatei fine si parfumate, Choc Intens Ecuador cu 40% concentratie de cacao ofera o experienta totala. Savoarea florala a budincii este data de boabele speciale de cacao, care incanta simturile de la prima lingurita.

Boabele de cacao au si ele vedetele lor, iar un loc de top este ocupat de cele din Ghana. Sortimentul Choc Intens cu 60% cacao, aduce aceste arome faimoase aproape de iubitorii ciocolatei. Gustul unic, intens da oricarui moment o savoare exotica.

Pentru cei care prefera gustul puternic de ciocolata, Choc Intens Tanzania vine cu o concentratie de 75% cacao. Aroma boabelor alintate de soare, alaturi de citricele parfumate, invaluie simturile intr-o experienta unica, intensa.

Astfel, Choc Intens este disponibil in trei sortimente: Ecuador, Ghana si Tanzania. Continutul de cacao si tara de provenienta sunt ceea ce fac din fiecare sortiment o experienta exotica unica: 40% continut cacao Ecuador, 60% continut cacao Ghana, 75% continut cacao Tanzania.

Choc Intens va fi introdus in Romania in luna martie si va fi disponibil in marile lanturi de retail, dar si in comertul traditional.

Compania germana Dr. Oetker a intrat pe piata din Romania in anul 1998 si ocupa la ora actuala pozitia de lider de piata pe categoriile: aditivi de patiserie, deserturi, conservanti, musli, pizza si snackuri congelate. Dr.Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa, precum si produse gata preparate, ce aduc deliciul oricarui moment.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.