Spală-te pe dinți în mod… smart!

Una dintre cele mai cool aplicări ale tehnologiei în ziua de azi este că a ajuns să se strecoare în cele mai mici detalii, pentru a ne face existența mai ușoară. Device-urile smart nu se mai rezumă la computere și telefoane, în schimb, obiecte comune din viața de zi cu zi devin „asistenții” noștri electronici, care simplifică task-uri cotidiene, precum spălatul rufelor, curățatul podelelor, sau… spălatul pe dinți. Huawei tocmai a lansat pe piața din România o nouă periuță de dinți smart, cu încărcare wireless, autonomie de 3 luni și 36 de moduri diferite de curățare.

Lebooo Smart Sonic a fost dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology, iar rezultatul este mai mult decât o simplă periuță de dinți electronică. Folosind tehnologia IoT (Internet of Things), care permite device-urilor să fie interconectate și să „colaboreze”, periuța Lebooo poate fi controlată cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete – mai exact, o poți conecta la telefon sau tabletă pentru a seta intensitatea și pattern-urile de curățare, astfel încât să te asiguri că întreaga suprafață a danturii este curățată cu precizie de fiecare dată (o opțiune care se va dovedi extrem de utilă în momentele acelea pe care le știm cu toții, când suntem atât de obosiți sau pe fugă încât până și un task simplu precum spălatul pe dinți pare ceva prea complex de dus la capăt).

Noua periuță Lebooo Smart Sonic se încarcă rapid, wireless, și are, grație bateriei de 2500mAh, autonomie de aproximativ 3 luni în condiții de utilizare normală (adică două periaje zilnice). Cu alte cuvinte, va trebui să o încarci de circa 4 ori pe an, timp de 8 ore. Prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, periuța ghidează și supraveghează spălarea zilnică a dinților, punând la dispoziție 36 de moduri de curățare, astfel încât poți să îți alegi pattern-ul preferat.

Periuța folosește interfața HUAWEI HiLink pentru conectarea prin bluetooth la HUAWEI AI Life APP, prin intermediul căreia vei simți pe deplin confortul oferit de era IoT. Vei primi feedback în timp real privind perierea dinților și planuri personalizate de curățare care răspund științific diferitelor cerințe ale fiecăruia dintre noi și oferă o experiență inteligentă de periere a dinților.

Cum funcționează și ce știe să facă

Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real și corectează gesturile de periere, ajutând la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților. Sistemul de punctare inteligent realizează un raport de date privind perierea dinților, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă te va ajuta să înțelegi starea cavității tale bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei.

Vorbeam mai sus despre cele 36 de moduri ale periuței – acestea includ curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare. Primele patru moduri îți permit să alegi din aplicație niveluri diferite de duritate, de la 1 la 4; în modul personalizare, poți opta (tot din aplicație) pentru unul dintre cele 20 de planuri de curățare a dinților, fiecare creat pentru a satisface nevoi diferite, cum ar fi modul pentru copii, cel pentru femei însărcinate sau pentru curățarea de dimineață. În timp ce fiecare alegere aduce o experiență nouă, nucleul magnetic cu suspensie, patentat de Lebooo, cu vibrații de înaltă frecvență de 38.000 mișcări pe minut, oferă o forță impresionantă pentru curățarea dinților, spălând fiecare zonă din cavitatea bucală cu eficiență maximă.

Periuța Lebooo Smart Sonic vine cu 3 capete standard premium, iar perii acestora sunt creați special pentru a preveni reproducerea bacteriilor. Designul secțiunii triunghiulare se potrivește perfect cu forma dinților, îmbunătățește frecarea și curăță profund dinții din diferite unghiuri. În plus, periuța de dinți Lebooo Smart Sonic arată… pur și simplu cool – are o textură mată cu luciu sidefat, corpul este flexibil și neted, iar designul unduit de pe spate este rezistent la alunecare. De asemenea, vine în două culori: cool black și crystal diamond white. Designul nu permite stropirea în momentul pornirii, iar rezistența la apă, conform standardului IPX7, protejează întreaga periuță împotriva picăturilor de apă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.