Spa la tine acasa

Atmosfera

Unul dintre cele mai importante detalii într-un spa este atmosfera. Ai nevoie de uleiuri estenţiale  sau de lumânări parfumate pentru băi relaxante, muzică de atmosferă pe care o găseşti pe You Tube şi intimitate.

Dacă locuieşti cu cineva, fie că este iubitul sau prietena cea mai bună, pune-le în vedere că ai nevoie de linişte şi de ceva timp pentru tine.

 

 

Pasul 1 – Sauna

Înainte de toate, trebuie să stai la înmuiat, ca să îţi deschizi porii şi ca să îţi cureţi pielea în profunzime. Poate că nu e ca la spa, dar poţi transforma duşul într-o saună improvizată. Nu sta mai mult de 15 minute, altfel rişti să ţi se facă rău…sau să adormi!

Pasul 2 – Exfoliere ca la spa

Dacă nu ai produse speciale pentru această operaţiune poţi improviza cu succes un body scrub din ingrediente naturale, din propria-ţi cămară: zaţul de la cafeaua din timpul săptămânii, sare de baie sau zahăr, amestecate cu ulei de măsline sau chiar cu gelul de duş.

 

 

Pasul 3 – Măşti-tratament

Cele mai eficiente măşti sunt chiar cele făcute în casă, din ingrediente naturale. Cumpără de la orice magazin tip Plafar uleiuri hrănitoare pentru piele: argan, cocos sau avocado, adaugă şi nişte fructe, lapte, smântână sau ce alte ingrediente ai la îndemână şi prepară măşti pentru păr, faţă sau corp.

Pentru ochi ai de ales între plicuri de ceai verde reci, din frigider, felii de castravete sau de cartof.

Pasul 4 – Masajul de relaxare

Roagă-ţi iubitul să îţi facă un masaj cu uleiuri esenţiale pe întreg corpul pentru a-ţi relaxa musculatura. Nu exclude din tratamentul de spa şi un orgasm, sigur veţi ajunge şi acolo!

 

 

Pasul 5 – Odihna

Pentru ca toată ziua de răsfăţ să se încheie în mod glorios, culcă-te mai devreme decât de obicei, eventul încheie ziua cu o lectură uşoară.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.