Sophie Turner a primit un rol pentru că are mulți fani pe social media

By  | 

Actrița Sophie Turner, cunoscută în special datorită rolului Sansei din serialul Game of Thrones, mărturisește că a fost aleasă pentru un rol datorită numărului mare de fani pe social media.

În vârstă de 21 de ani, Turner spune că a a fost aleasă în defavoarea unei „actrițe mult mai bune” decât ea datorită acestui lucru. „Mare parte din ce am reușit să fac s-a întâmplat datorită unei sincronizări bune și a norocului, dar, trebuie să recunosc, și datorită numărului mare de fani”, a spus aceasta într-un interviu acordat revistei Porter.

„Am fost la audiții pentru un proiect și alegerea era între mine și o altă fată care e o actriță mult mai bună decât sunt eu, dar eu aveam fani mai mulți, așa că am primit rolul. Nu e corect, dar asta face parte din industria cinematografică acum”, spune Turner.

Actrița are 5,4 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe Facebook și 1,34 milioane pe Twitter.

De asemenea, ea a fost sfătuită de către echipa sa de PR să petreacă mai puțin timp pe social media și să evite discuțiile politice. „Aveam doar 15 ani și mă purtam pe social media ca înainte să fiu faimoasă. Acum am învățat să îmi țin gura închisă.”

În cadrul aceluiași interviu, Sophie a mărturisit că s-au pus presiuni asupra ei să slăbească, deși nu se cerea asta pentru un rol. „Mi s-a spus să slăbesc, deși nu avea nicio legătură cu personajul. E atât de f***ed up.

Citește și: Cum arată actorii din Game of Thrones în viața reală? 

 

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar UK (autor: Naomi Gordon)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *