Sofia Vergara, in proces cu fostul logodnic din cauza unor embrioni

Actrița Sofia Vergara luptă împotriva fostului logodnic, omul de afaceri Nick Loeb, care își dorește să angajeze o mamă surogat pentru a crește singur două fetițe – embrioni creați de cuplu în urmă cu doi ani.

În timp ce alți foști parteneri se ceartă pe custodia copiilor, a unui animal de companie sau pe cine primește vila în care au locuit, actrița Sofia Vergara trece printr-un proces ceva mai ciudat. Desprinsă parcă dintr-un film SF, povestea Sofiei este cel puțin bizară.În urmă cu trei ani, actrița a anunțat că ea și iubitul său, Nick Loeb, s-au logodit. În acea perioadă, cei doi au creat doi embrioni pe care i-au înghețat, cu ideea că îi vor implanta la un moment dat unei mame surogat. Însă când Loeb a observat că actrița parcă nu mai e atât de încântată de ideea de a face imediat copii cu el, i-a dat un ultimatum: ori copiii, ori despărțirea.

Sofia Vergara a ales să se despartă de Loeb, în mai 2014, iar în iulie a făcut oficială relația cu starul din serialul „True Blood”, Joe Manganiello. Cei doi s-au logodit după 6 luni de relație, în ziua de Crăciun.

Până acum, totul a mers foarte bine pentru Sofia, însă Nick Loeb este hotărât să implanteze și să crească cei doi copiii, cu fie că Sofia îi este alături sau nu. Cu alte cuvinte, să o declare pe Sofia Vergara donator de ovule, chiar dacă ea nu dorește ca acești copii să se nască.

Lăsând la o parte problema legală, care vom afla la un moment cum va fi rezolvată, Sofia consideră că ar exista o mare problemă în ceea ce privește creșterea copiilor. „Copiii au nevoie de existența unei relații de iubire și de înțelegere între părinții lor. Nu vreau să îmi imaginez cum ar fi ca cineva să aducă copiii pe lume, pentru care deja totul se întâmplă greșit. Ar fi un gest atât de egoist”, a declarat ea.

Sofia Vergara, în vârstă de 42 de ani, mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară, Manolo, în vârstă de 22 de ani.

Ea și-a început cariera în actorie în 1995, iar în prezent joacă în serialul de comedie „Modern Family”. Ultimul film lansat în care o poți vedea este „Hot Pursuit”, de ani în toate cinematografele din țară.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise