Slabeste rapid pe plaja!

Multe fete se plâng de faptul că slăbesc foarte greu la sală, că multe dintre antrenamentele care promit o slăbire rapidă nu fac de fapt mare lucru şi că şi-ar dori o formă de mişcare care să poată dea rezultatele pe care le visăm toate: tonifiere, slăbire rapidă şi o piele strălucitoare, de invidiat. 

Hai să-ţi dau o veste bună! Te poţi antrena cu prietenii fără să dai nici un ban şi fără să investeşti nici un ban în echipament, accesorii sau DVD-uri cu tutoriale. Ba chiar, e foarte simplu să slăbeşti super-rapid în timp ce te tonifiezi şi-ţi defineşti muşchii. Te întrebi care este acest miracol? Simplu, plaja. 

Cum sunt sigură că şi tu pleci în fiecare weekend la mare, ai putea să testezi pe propria piele miracolele plajei. Cât despre formele de antrenament, ele sunt super-distractive: volei în apă, pe plajă, înot, frisbee, dar mai ales alergatul pe malul mării. ”Alergatul pe plajă este de două sau de trei ori mai dificil decât cel pe bandă sau în parc şi arde de o grămadă de ori mai multe calorii”, ne încurajează antrenorul britanic James Osborn, fondatorul Freedom2Train

Şi ştii care este cel mai mare avantaj al sportului pe plajă? Nu-l vezi ca pe o corvoadă, ci este distracţie pură! Cât despre extra-beneficii, nici nu ştiu cu ce să încep… Păi, soarele face ca părul şi unghiile să crească mai rapid datorită producţiei crescute de calciu şi vindecă problemele pielii relaxându-ne şi eliberând nişte hormoni care ne fac pielea să arate uauuu. Unde mai pui că nu mai ai poftă de mâncare datorită vitaminei D în exces (inhibă producţia hormonului leptină responsabil cu apetitul).

Deci, mai ai vreun motiv pentru care să nu te antrenezi pe plajă?! 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.