Slabeste distractiv jucandu-te ca un copil!

Celor mai multe dintre noi nu prea ne convine să facem sport pentru a slăbi din simplul motiv că nu este prea distractiv. Există, totuși, și altfel de exerciții!

Mai ții minte ce multă mișscare făceai când erai copil? Prin simpla „joacă”, poți da și acum jos o parte din kilogramele nedorite. În acest mod, te vei distra slăbind în loc să te plângi întruna de cât de greu este!

5 exerciții fizice pe care le poți face în pat

Iată câteva metode simple de a slăbi jucându-te ca un copil:

Mersul pe role te ajută foarte mult dacă nu îți plac picioarele tale, dar îți poate lucra și restul corpului. Efectele acestei activități foarte plăcute se vor vedea cel mai bine la gambe, coapse și în zona lombară, dar și fundul și abdomenul tău vor avea de câștigat. Ia cu tine o prietenă și ieșiți seara în parc de cel puțin două ori pe săptămână.

Săritul corzii este un exercițiu FOARTE simplu pe care îl poți face chiar și în casă. Implică toată musculatura corpului și arde multe calorii (15 minute – 160 de calorii), iar prețul unui astfel de „echipament” este o nimica toată – 3-5 lei.

Mersul pe bicicletă poate face minuni pentru sănătatea ta și nici măcar nu trebuie să îți pierzi timpul liber. Alege să folosești bicicleta pentru a ajunge la muncă sau la o ieșire în oraș și vei economisi în acest fel și niște banii. Poți arde până la 700 de calorii pe oră (depinde de efortul pe care îl faci), îți lucrează picioarele și abdomenul și stimulează detoxifierea organismului.

Cercul (hula hoop) este încă o sugestie pe care ți-o propunem. La fel ca o coardă, costă foarte puțin și poate fi folosit și în casă, îți sculptează coapsele și talia și îți lucrează și mușchii spatelui.

Nu în ultimul rând, o partidă de lasertag este distractivă și nu foarte scumpă. Seamănă cu paintball-ul, doar că vei „împușca” cu lasere, într-o cameră întunecată, deci este cu mult mai cool!

Exerciții de tonifiere pentru acasă

Haide, ce mai aștepți, alege măcar una dintre aceste metode de slăbit pe săptămână și rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp! Cine a spus că exercițiile nu pot fi distractive?