Singura de Ziua Indragostitilor

Pentru inceput, nu te mai trezi ca in fiecare dimineata, la ora opt. Ingaduie-ti sa fii lenesa. Trezeste-te tarziu, fa-ti o baie cu spuma si bucura-te de un mic dejun in toata regula.

De cat timp nu ti-ai mai vizitat bunica? Poate ca ai putea sa treci pe la ea, la pranz, si sa ii faci cadou flori si bomboane. Ca sa nu zici ca nu ai facut niciun cadou de Valentine`s.

In continuare ai mai multe optiuni de unde o poti alege pe cea care ti se potriveste. Fie mergi la o sesiune de cumparaturi, macar sa te alegi si tu cu ceva din promotiile specifice zilei. Fie iti faci timp pentru tine si mergi la spa – o noua coafura sau macar o manichiura sigur iti vor da mai multa incredere. Fie citesti din cartea pe care ti-ai cumparat-o de atata timp, dar pentru care nu ai avut ragazul. Aceasta a treia varianta ar putea crea probleme, intrucat mintea ti-ar putea zbura in alte directii.

Dupa ce ai realizat si acest pas, s-a facut deja seara si se simte nevoia unei iesiri. Probabil ca ai uitat un mic detaliu: nu esti singura din lume, si nici macar din cercul de prieteni, care nu are iubit de Ziua Indragostitilor. Asa ca pune mana pe telefon si organizeaza o iesire la film. Acesta trebuie sa fie neaparat de actiune. Nici sa nu te gandesti la o comedie romantica!

Cum filmul a fost abia o incalzire, este clar ca dupa trebuie sa mergeti sa beti ceva. Multe dintre culburi si cafenele s-au prins deja ca ziua aceasta are priza si la persoanele necuplate, deci organizeaza petreceri pentru cei single sau chiar anti-Valentine`s. Poti incerca una dintre ele. Cine stie, poate vei intalni un tip care a trecut printr-o zi la fel cu a ta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.