7 femei împărtășesc primele simptome surprinzătoare ale sarcinii

Unele dintre simptomele inițiale ale sarcinii sunt evidente: lipsa menstruației, grețurile de dimineață, sensibilitatea sânilor. Dar unele simptome sunt mai puțin frecvente și nu știți întotdeauna că ele ar putea fi o indicație a sarcinii.

Iată câteva exemple de simptome, pe care un grup de femei le-a experimentat la începutul sarcinii.Sensibilitate la mirosuri

„Eram pe cale de a cumpăra un test de sarcină, dar, când am intrat în farmacie, mirosul tuturor parfumurilor a fost prea mult. Am vomitat pe covorașul de intrare – fără avertisment, nici măcar nu mi-aș fi putut întoarce capul. M-am simțit ridicol cumpărând testul, era clar deja.”

Un câine obsedat

„Când am aflat că sunt însărcinată, câinele meu nu m-ă lăsa singură niciodată. Recent, o prietenă mi se plângea că și câinele ei face același lucru și e foarte enervant. Și ghici ce? E însărcinată.”

O schimbare a gusturilor

„Brusc nu mai suportam cafeaua, dulciurile și cheeseburgerii, după o relație de 10 ani cu toate acestea.”

Abia mă spălam pe dinți

„Mă simțeam perfect, dar în momentul în care simțeam periuța de dinți pe limbă mi se făcea imediat greață. Foarte frustrant!”

Mi-a afectat articulațiile

„Într-o zi m-am trezit și nu puneam să îmi închid mâna, mă simțeam de parcă am mâini hidraulice. Aparent sarcina îți poate afecta articulațiile. La două săptămâni după am aflat că sunt însărcinată.”

Reacții alergice intense

„M-a înțepat o albină, iar reacția a fost mai puternică decât la oricare altă înțepătură. Tot umărul mi s-a umflat și aveam urticarie pe umăr, spate, gât și piept. A doua zi am făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv.”

Aveam coșmaruri

„Începusem să am coșmaruri, mă trezeam terifiată și țipam. Mi-am făcut un test de sarcină după câteva zile și am aflat că eram însărcinată…”

Tu ai experimentat vreun simptom de sarcină bizar?

Citește și: În ce situații arată testul de sarcină un rezultat fals? 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Catriona Harvey-Jenner)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.