SHOPPING: Produse de machiaj sub 50 de lei

Sezonul ce-și face (încă) delicat intrarea nu e nicidecum sumbru , ci plin de culoare și dinamism. Îmbogățește-ți trusa de machiaj fără să cheltuiești mai mult de 50 de lei…

Fă ochii mari
Noile farduri de pleoape Rimmel London Magnif’Eyes mono eyeshadows, 21, 99 lei fiecare, fac machiajul ochilor mult mai simplu de executat.
Shade 001 Gold RecordLinii rebele
Noile creioane Pump Up Booster de la Miss Sporty, 11,95 fiecare, îți satisfac toate toanele în materie de machiaj al ochilor.
17593 MSP1439 Photo PR Pump Up Khol Kajal 02c_HD

Acoperire isteață
Fondul de ten antioxidant Astor Skin Match protect, 45 lei, oferă hidratare până la 24 de ore și contribuie la menținerea tinereții pielii.
17806 Simulation HD SkinMatch 01_CMJN

Buze apetisante
Toamna asta e plină de surprize, iar preferatele noastre sunt noile balsamuri de buze Baby Lips Electro de la Maybelline New York, 12,84 lei fiecare.
Berry Bomb

Volumul (genelor) la maxim
Dacă mergi la piscină, nu exclude complet machiajul; definește-ți genele cu mascara Essence I Love Extreme, 15,6 lei.
ess. I love volume mascara waterproof_open

Mierea buzelor
Buzele lăcuite se transferă și în următorul sezon, deci ține aproape glossul L’Oreal Paris Mega Gloss Infaillible, 46,99 lei.
flacon_plexi_gloss_cb

Bronz la comandă
Machiajul toamnei nu exclude bronzul; pentru un chip ca răsăfățat de soare folosește Honey Bronze Highlighting dome de la The Body Shop, 43 lei.
Honey Bronze Highlighting Dome shade 01 Lid Off V2 HR copy_INVICPJ016
Kiss me
Noile nuanțe Kiss Me balm de la Sephora, 39 lei fiecare, te fac să râvnești după sărutul iubitului tău… nu mai ca să-ți mai folosești încă o dată balsamul.
KISS ME 08 sweet Mango

Machiaj asigurat
Fixează-ți machiajul cu o brumă hidratantă ce îmbunătățește și aspectul pielii: L’Occitane Pivoine Sublime Perfecting mist, 50 lei.
s1690213-main-zoom

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise