Sfaturi pentru incepatorii BDSM

Odată cu apariţia seriei de cărţi „50 Shades” şi a filmului care a fost foarte mediatizat, BDSM-ul a încetat să fie un subiect tabu. Toată lumea ştie acum despre ce e vorba (dacă ai nevoie de mai multe detalii, citeşte articolul nostru despre aceste practici sexuale), iar multe femei se gândesc să încerce şi ele.

Totuşi, BDSM-ul nu este o joacă de copii şi trebuie să o iei încet, în special pentru a descoperi ce îţi place, dar şi pentru a nu te răni în vreun fel.

În primul rând, trebuie să afli dacă preferi rolul de Dominant sau cel de Submisiv (sau, de ce nu, ambele). Totul trebuie să vină natural, deci dacă preferi un anumit rol, cel mai probabil nu te vei simţi prea confortabil jucându-l pe celălalt.

Începe prin a folosi „dirty talk” în pat, mai ales dacă momentan nu eşti prea sigură că vrei să ajungi până la BDSM sau ţi-a fost jenă să îi propui iubitului. 

Apoi, încearcă nişte trucuri sexy ceva mai obişnuite, precum o eşarfă legată la ochi, mâinile legate la spate etc. Îţi vei da seama în felul acesta cum te simţi în postura de Dominant/Submisiv. În plus, aceste lucruri nu sunt extreme, dar sunt foarte excitante! Poţi merge chiar mai departe, cumpărând cătuşe sau chiar sfoară.

După, treci la lucruri puţin mai dure, precum muşcatul, trasul de păr sau pălmuirea. Încearcă întâi mai încet, pentru a vedea dacă îţi place sau nu. Cât despre pălmuire, cea mai comună (şi pe care poate ai încercat-o deja) este cea peste fund, dar distrează-te şi pune-ţi în aplicare toate fanteziile.

Poţi folosi şi lumânări, dar de data aceasta nu pentru atmosferă, ci pentru ceara pe care o vei picura pe corp. Este de preferat să încercaţi întâi pe zone precum mâna, pentru a afla dacă temperatura este ok pentru voi şi abia apoi să treceţi la altele (piept, abdomen, sfârcuri etc).

Apoi, cumpără câteva jucării sexuale şi joacă-te cu ele. Găseşti numeroase modele pe zeci de site-uri, cu siguranţă vei da de ceva pe placul tău! Tot acolo vei găsi şi diferite costume sexy.

Însă cel mai important sfat pe care ţi-l putem da este să faci doar ce îţi doreşti, să nu te laşi forţată, să nu îl forţezi pe partenerul tău şi întotdeauna să experimentezi cu cineva în care ai încredere.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.