Sfaturi pentru a nu răci toamna aceasta

Odată cu începerea acestui frumos anotimp vin și nesuferitele de răceli. COSMO ți-a pregătit câteva sfaturi utile pentru a nu răci în toamna aceasta.

Nimănui nu îi place să răcească, asta e clar. Din păcate, tuturor ni se întâmplă din când în când, în special odată cu începerea sezonului rece. Pentru a nu trece și tu prin acele momente neplăcute pe care răceala le aduce odată cu ea, citește în continuare sfaturile noastre.

Alege o alimentație sănătoasă!

Probabil te-ai săturat să auzi asta, dar alimentația sănătoasă chiar este foarte importantă, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. În special acum, în sezonul rece, încearcă cel puțin să mănânci mai multe fructe și legume. Le poți consuma simple, în salate de fructe, în sucuri sau smoothie-uri, asta depinde de tine.

5 pași pentru o detoxifiere rapidă de toamnă

Fă mai mult sport!

Știm, știm, ești ocupată, nu ai destul timp pentru sport… Am mai auzit scuza asta! De fapt, de ce să nu recunoaștem, și noi am folosit-o. Totuși, hai să lăsăm lenea deoparte și să ne mobilizăm puțin, ce zici? Mâine dimineața, înainte să pleci spre birou, sări coarda de 30 ori sau fă 50 de abdomene. Ia-o ca pe o provocare COSMO și vei vedea că te vei simți mai bine.

Transpiră!

Du-te la saună de câteva ori și vei vedea cât de grozav de vei simți după! Dacă vrei, îți poți face o mini-saună chiar la tine acasă: dă drumul la apa fiebinte de la duș și așează-te pe un scaun, bucurându-te de aburi.

Fructe și legume de toamnă

Ia suplimente alimentare!

Vitaminele C și D sunt cele mai importante în acest sezon așa că dă fuga la farmacie și cumpără-ți niște suplimente, nu sunt scumpe deloc.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise