Sfaturi de urmat pentru un zambet perfect

Îți dorești un zâmbet perfect? Bineînțeles că da! Urmează, deci, aceste sfaturi!

Pentru unele persoane nu e deloc ușor să aibă un zâmbet de invidiat. Din fericire, femeile care au dinții superbi nu sunt egoiste, ci împărtășesc cu noi secretele lor!Du-te des la dentist. Chiar dacă dinții tăi par sănătoși, este nevoie să te duci la dentist regulat măcar pentru ca aceștia să fie curățați și pentru ca medicul stomatolog să verifice dacă totul este în regulă. Personal, am învățat asta pe propria piele după ce am evitat să merg la dentist mult prea mult timp, iar problemele mi s-au agravat destul de rău.

Albește-ți dinții. Nu e musai să cheltui o grămadă de bani la dentist pentru a-ți albi dinții, mai ales dacă obișnuiești să bei cafea sau cola și să fumezi. Fă-ți singură o pastă din bicarbonat de sodiu și lămâie și folosește-o în loc de pastă de dinți de două ori pe săptămână.

Folosește o pastă de dinți pentru albirea dinților. Chiar dacă vei folosi acea pastă din bicarbonat de sodiu și lămâie, ar trebui să folosești și o pastă de dinți pentru albire zilnic. În timp, diferența se va observa!

Folosește produse de machiaj care îți scot zâmbetul în evidență. Rujul roșu sau un gloss cu tente albastre îți vor face dinții să pară mai albi! De asemenea, un finish glossy îți va face dinții să pară și mai albi, mulțumită luminii care se reflectă.

Nu „uita” să te speli pe dinți. Ești foarte obosită și chiar nu ai chef să îți speli dinții înainte de culcare? Mare greșeală! Lasă lenea deoparte și spală-te pe dinți dimineața și seara.

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise