Sfaturi de la vedete pentru o alimentatie sanatoasa

Vrei să arăți la fel de bine precum vedetele tale preferate? Mănâncă ce mănâncă și ele!

Nu de puține ori observăm mirate cât de bine arată o anume vedetă, cât de tânără pare, iar în multe cazuri nu este vorba de mult Photoshop. Tocmai pentru că se află mereu în lumina reflectoarelor, vedetele știu cât de important este să arate bine, astfel că aleg un stil de viață sănătos.Cele mai bune fructe și legume pentru slăbit

Iată câteva sfaturi de la vedetele care au o alimentație sănătoasă:

Shailene Woodley, pe care probabil o știi din filmele „Divergent”, „Insurgent” și „The Fault in our Stars”, își cumpără mereu alimente din piețe. Poate că îți este mai simplu să cumperi fructele și legumele din hypermarket, odată cu restul cumpărăturilor, dar încearcă să le cumperi direct de la țărani. Nu numai că sunt mai sănătoase, dar au și prețuri mai mici.

Kaley Cuoco-Sweeting, actrița sexy din serialul „The Big Bang Theory”, știe când să se oprească din mâncat! Ea încearcă să mănânce doar jumătate de porție, apoi face o mică pauză, bea puțină apă… Dacă după 10 minute încă îi este foame, mai mănâncă, dacă nu, nu. De obicei, când te oprești la jumătate, realizezi că de fapt nu mai ai nevoie de mai mult, deci poți păstra restul porției pentru mai târziu.

Raw vegan pe bani puțini

Frumoasa Kate Hudson își umple mereu farfuria cu orez, fasole, linte, salate, nuci, afine, zmeură și tot feluri de mâncăruri de legume. Ce-ai zice să încerci și tu să consumi mai multe fructe și legume și mai puțină carne?

Evangeline Lilly mărturisește că a suferit de depresie ani de zile, iar medicamentele nu au ajutat-o, așa că a renunțat la ele. După ceva timp, a început să aleagă alimente organice și, fără să își dea seama, depresia i-a dispărut ca prin minune!

Cât despre Shakira, nu poate spune nimeni că nu arată extraordinar! Secretul ei nu sunt dietele drastice, chiar spune că nu a reușit niciodată să țină vreo dietă strictă. Tot ce face este să consume mai multe fructe și legume și să o lase mai moale cu carbohidrații.

De ce e important să ai o viață activă?

Tu ai o alimentație sănătoasă?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise