Sfaturi de dieta de la Sara Sampaio, Ingeras Victoria’s Secret

By  | 

Clipboard03

La sfârşitul anului trecut, top-modelul portughez Sara Sampaio a fost victima unui scandal via Instagram, mulţi utilizatori acuzând-o că se ȋnfometează pentru a fi atât de slabă şi că “ar trebui să mai mănânce un hamburger”.

La aceste acuze, Sara a răspuns cu o sinceritate şi compasiune dezarmante (poate de aceea a devenit imediat după aceea muza femeilor din toată lumea):”Sunt mândră de corpul meu şi nu vă voi lăsa pe nici unul dintre voi să me pună la pământ pentru că sunt slabă! Fiecare corp este diferit şi fiecare metabolism este diferit! Mănânc o grămadă, aşa că data viitoare când te decizi să-mi spui să mai mănânc câte un burger, aminteşte-ţi că este foarte probabil să mânânc mai mult ca tine. Am fost dintotdeauna slabă şi cel mai probabil voi fi ȋntotdeauna. Fac mişcare, sunt sănătoasă şi fericită”.

Cum se mentin in forma ingerii Victoria’s Secret?

Luna aceasta, Sara Sampaio se află din nou ȋn lumina reflectoarelor, topmodelul a fost ales noul Ȋngeraş Victoria’s Secret şi, cu această ocazie, a ţinut să reamintească femeilor lumii că:”Iubeşte-te! Decât să te concentrezi pe ceva ce nu-ţi place, refocusează-te pe lucrurile pe care le adori la propria persoană. Un gând pozitiv de dimineaţă poate schimba energia ȋntregii zile”.

De asemenea, ȋntr-un interviu recent acordat Style.com, Sara Sampaio a dezvăluit ce ar trebui să facem pentru a fi mai fit şi mai fericite cu propriul corp:” Taie cât poţi de mult din aportul de sare şi zahăr – ȋn cazul meu determină o explozie de probleme dermatologice. Şi ȋncearcă să te odihneşti cât poţi de mult, bea multă apă şi hidreatează-ţi pielea”.

Cât despre tips-uri de sport, Sara a spus că:” Cel mai bine, găseşte pe cineva cu care să te antrenezi. Este cu mult mai uşor aşa. (…) Eu mă antrenez de două ori pe săptămână. Nu am restricţii la mâncare, cred că totul ţine de echilibru. Am un metabolism foarte rapid totuşi. Iar când vine vorba de frumuseţe, cred că a sta cu oamenii pe care-i iubeşti, a râde şi a face lucururi prosteşti te fac să te simţi foarte bine. Suntem ȋntotdeauna mai frumoase când suntem mai fericite”.

Elsa Hosk despre cum e sa fii un inger Victoria’s Secret (interviu)

Topul Victoria’s Secret al celor mai sexy femei din lume

 

 

Comments

comments