Sexercitii. Lucrezi toti muschii si-ti place

Misionarul cu un twist 

Ne place, nu presupune nici “recuzită” şi nici contorsiuni, dar are un efect pe care nici o acrobaţie demnă de sex a la 50 Shades nu o deţine – vă reconectează unul la celălalt, şterge orele, zilele sau săptămânile ȋn care aţi avut prea mult de muncă pentru a vă da atenţie, “vă reȋndrăgosteşte” unul de celălalt! 

Astfel că nu pierde contactul vizual şi variază poziţia atât pentru a adăuga elemental “picant” ȋn partida de sex, dar şi pentru a profita şi a lucra ȋntregul corp ca la sală. Elementul surpriză: Ridică picioarele ȋn sus, perfect drepte, ȋn timp ce el te penetrează, stai pe antebraţe şi “pulsează”, ca la sală (mişcare scurtă sus – jos) pelvisul – crede-mă o să vă placă amândurora. 

Dacă oboseşti repede, ţine picioarele ȋndoite la 90 de grade. Aaaa, şi nu uita să faci şi ceva exerciţii Kegel ȋn acest timp – nu numai că-ţi vei ȋntări musculatura din zona intimă, dar ȋn timp vei scăpa şi de dureri menstruale. 

Ce lucrează: pulpe, muşchii abdominali, zona lombară

Pe la spate, doar că “revamped”

Dacă-ţi place “tare” sau te exciţi greu, pe la spate şi doggy-style sunt cele mai recomandate poziţii pentru tine (girl-on-top este o categorie ȋn sine). Precum spuneam, pe la spate este poziţia sexuală perfectă pentru partide rapide de sex, dar şi dacă atingi mai greu orgasmul pentru că ȋn timp ce el te penetrează, tu te poţi masturba. De asemenea, această poziţie creează o explozie de endorfine, aşa că te vei simţi mai ȋndrăgostită şi mai atrasă de iubitul tău după aceea. 

Elementul surpriză: Pune-l să stea pe genunchi, aşază-te deasupra, pe vine, sprijină¬-te cu mâinile de peretele din faţă şi, ȋn timp ce te penetrează, fă mişcări sus-jos. Va fi suprins ȋn cel mai plăcut mod, garantăm pentru asta!

Ce lucrează: Cum este un tip de genuflexiune (şi dacă mai şi ȋncordezi abdomenul ȋn timp ce faci asta), vei lucra de la burtică la fund, coapse şi pulpe şi vei deveni cu mult mai flexibilă ȋn timp. 

Fata-deasupra, dar invers 

Nu e nici o altă poziţie sexuală care să-ţi dea aceeaşi senzaţie de putere precum fata deasupra, plus că dacă o practici mai mult timp, te scapă de inhibiţii, astfel că te vei distra şi mai mult ȋn pat. 

Elementul surpriză: Pune-l să stea pe spate, aşază-te peste el sprijinindu-te pe palme şi tălpile picioarelor – ai ghicit, este vorba de o flotare inversată! 

După ce te penetrează, fă mişcări sus-jos – ȋl vei impresiona cu siguranţă! Când ai obosit, pune-te pe vine deasupra lui pentru extra-genuflexiuni. 

Ce lucrează: tot, din cap şi până ȋn picioare, de la braţe la abdomen, fund, coapse şi picioare 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.