Secretele siluetei perfecte despre care vedetele nu vorbesc niciodată

Vrei să știi ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți modela sau menține silueta perfectă, indiferent de circumstanțe? Vedetele nu îți vor spune, așa că iată aici câteva dintre secretele lor.

Vedetele arată atât de bine, încât cu siguranță te-au făcut și pe tine să îți ridici niște semne de întrebare. Multe dintre acestea, precum Blake Lively sau Jennifer Lopez, reușesc să își mențină silueta chiar și după naștere și indiferent de vârsta pe care o au. Ca o reacție firească, multe dintre noi suntem tentate să spunem că pozele lor sunt editate în Photoshop. E adevărat. Imaginile din reviste nu sunt, de obicei, complet lipsite de retușuri. Însă multe vedete sunt surprinse și în mijlocul zilei de către paparazzi arătând trăznet și întrecând orice așteptare.

Merg la nutriționist, deci investesc în dieta lor sănătoasă

Cu siguranță nu cunoști foarte multe persoane care să apeleze la un specialist în nutriție. A merge la nutriționist este un obicei greu digerabil la momentul actual în România, însă consultațiile sunt cu adevărat avantajoase pentru oricine. Cel mai important, acestea nu se rezumă la a-ți construi o dietă care să te ajute să slăbești, așa cum cred mulți. De fapt, specialistul îți poate personaliza dieta pentru ca tu să obții exact rezultatele pe care ți le dorești, fie că vrei să slăbești, să te îngrași, să scapi de anumite boli sau pur și simplu să înveți să mănânci mai sănătos.

Cu toate acestea, dezavantajul cel mai mare îl reprezintă prețurile destul de ridicate. Ca să îți poți dezvolta dieta potrivită, va trebui să mergi la control de mai multe ori, deci vei plăti fiecare consultație. Cel mai probabil, vedetele nu se preocupă atât de mult de acest aspect, așa că beneficiază de sfaturile unui expert pentru a-și menține silueta perfectă. Chiar dacă nu ai prea mulți bani și îți dorești și tu acest ajutor, poți economisi câte puțin la fiecare salariu, ca să investești într-o dietă sănătoasă și potrivită pentru organismul tău.

Nu se tem să își facă operații estetice în zonele care necesită retușuri

Vedetele mame știu câte modificări aduce nașterea asupra corpului. Așa că, de cele mai multe ori, ele apelează la operații estetice pentru a-și recăpăta formele inițiale. De exemplu, după ce a născut doi copii iar sânii și-au pierdut voluptatea, actrița Gwyneth Paltrow nu a ezitat să consulte un specialist. Dacă nici tu nu ești mulțumită de sânii mici sau lăsați, poți ameliora echilibrul siluetei tale cu o simplă operație estetică. În plus, poți beneficia de o consultație gratuita pentru implant mamar oricând. Nu este nimic greșit în a lua o astfel de decizie atâta timp cât o faci pentru tine, și nu pentru a încerca să fii altcineva. Astfel, îți vei recăpăta încrederea în tine și vei reuși să îți menții silueta pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Sportul este prioritatea lor numărul unu

Datorită jobului care, de obicei, le impune să își păstreze silueta atrăgătoare, vedetele nu numai că fac mult sport în fiecare zi, dar de multe ori merg până la a-și angaja un antrenor personal. De aceea, ele știu exact ce fel de antrenament le avantajează cel mai mult, fie că este vorba de tonifiere, de slăbire sau de creșterea masei musculare. Rihanna, de exemplu, nu-și lasă niciodată antrenorul acasă, nici chiar atunci când pleacă în turnee. Astfel, cineva este tot timpul acolo pentru ea să o îndrume și să o motiveze să facă sport în mod constant.

Pentru multe dintre noi, totuși, un antrenor personal poate fi costisitor. Așa că, dacă ne facem bine temele, putem găsi informațiile de care avem nevoie pentru a ne personaliza antrenamentul. Cu toate acestea, este important să ne facem exercițiile într-un mediu cât mai motivant, preferabil la sală, alături de alte persoane care fac sport în același timp. Chiar și 7 minute de sport în fiecare zi îți vor aduce rezultate uimitoare, însă, dacă vrei să lucrezi serios la aspectul tău fizic, va trebui să aloci cel puțin 30 de minute exercițiilor fizice.

Beau foarte multă apă în fiecare zi

Pe lângă sport și nutriție corespunzătoare, vedetele știu cât de importantă este apa pentru hidratarea organismului și pentru a menține controlul asupra caloriilor. Unul dintre trucurile pe care acestea le folosesc este să bea un pahar cu apă înainte de fiecare masă. Apa te va face să te simți plină, chiar dacă ai mâncat mai puțin decât de obicei. Astfel, vei reduce din consumul de calorii fără să îți dai seama, iar corpul tău va căpăta din nou, pe parcurs, formele pe care ți le dorești.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu clinicazetta.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.