Sean Connery si Pierce Brosnan militeaza pentru protejarea vietuitoarelor marine

Actorul scotian Sean Connery a acceptat sa devina consilier pentru Sea Shepherd Conservation Society, o fundatie care incearca sa opreasca masacrarea si comertul ilicit cu carne de delfin, balena si alte vietuitoare marine.

Pierce Brosnan era deja membru al acestei fundatii, iar directorii acesteia considera ca cei doi renumiti actori vor contribui decisiv la viitoarele campanii de conservare ale asociatiei.

"Sea Shepherd Conservation Society este onorata sa il aiba in randurile ei pe legendarul Sean Connery, care s-a alaturat echipei din Comitetul International de Consilieri", a declarat purtatorul de cuvant al acestei fundatii ecologiste.

"Faptul ca l-am avut deja alaturi de noi pe fostul James Bond, bunul nostru prieten si sustinator Pierce Brosnan, a reprezentat un ajutor important pentru campaniile noastre de protejare a oceanelor. Iar acum, cand avem in echipa noastra doi actori care l-au interpretat pe James Bond – Sean Connery si Pierce Brosnan – Sea Shepherd Conservation Society va deveni o forta de neoprit in lupta pentru conservarea vietuitoarelor marine", a adaugat aceeasi sursa.

  • Sean Connery (81 ani) si-a inceput cariera in anii ’60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie James Bond. Scotianul a jucat in multe filme de genuri foarte diferite, precum: "Indiana Jones si Ultima cruciada", "Vanatoarea lui Octombrie Rosu", "Cavalerii mesei rotunde", "Liga", "Numele trandafirului" sau "Incoruptibilii", cu acesta din urma castigand premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar. In 2006, Connery a fost omagiat de elita Hollywood-ului, cand Institutul American de Film i-a decernat premiul pentru intreaga cariera.
  • Pierce Brosnan (58 ani), a jucat in patru filme rolul spionului britanic James Bond, inainte de a fi inlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeza a jucat recent in "Cascada Seraphim" si in musicalul "Mamma Mia!", bazat pe repertoriul grupului suedez Abba.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.