Scrisul si sexualitatea

By  | 
Stiinta care se ocupa de analiza modului in care asternem literele pe hartie se numeste grafologie si ne dezvaluie partial caracterul.

N-ai vrea sa afli mai multe despre cei din jur, mai ales despre iubitul tau? Pentru asta, trebuie sa studiezi 10-15 randuri scrise de el pe o foaie alba de hartie. Analiza incepe cu stabilirea caracteristicilor generale, dupa care se trece la particularitatile de conturare a literelor.

Scris vertical

Taie cateva litere pe jumatate cu o linie verticala si vezi care este unghiul creat de litera cu linia respectiva.

  • Daca unghiul este de 45 de grade, inseamna ca iubitul tau isi exprima deschis sentimentele, se apropie usor de oameni si ii place sa mearga in vizite, dar si sa aiba invitati acasa. Iar cand se indragosteste, nu-si ascunde sentimentele.
  • Daca scrisul este vertical (nici spre dreapta, nici spre stanga), inseamna ca iubitul tau poate pastra echilibrul intre ratiune si pasiune. Chiar profund inamorat, nu-si exprima niciodata deschis sentimentele; ele se manifesta doar prin actiunile lui.

Inclinarea literelor

  • Uneori, literele pot fi inclinate spre stanga. Asta inseamna ca ratiunea domina pasiunea. Poate iubi numai dupa multe analize si in urma unor judecati indelungate.
  • Daca literele sunt puternic aplecate spre dreapta, inseamna ca iubitul tau are tendinta sa-si puna inima pe tava. Se indragosteste la prima vedere si are inclinatie spre gelozie. Ii place ca lumea din jur sa fie fascinata de persoana lui.

Scris apasat

  • Scrie foarte subtire? Iseamna ca ii place mai mult sa asculte decat sa vorbeasca si agreeaza grupurile restranse de oameni, chiar daca nu arata acest lucru. Trasatura lui marcanta de caracter este devotamentul.
  • Daca, dimpotriva, scrie foarte apasat, inseamna ca are un caracter decis, multa energie si ii place compania oamenilor; cu cat mai multi si mai activi, cu atat mai bine. Sentimental, manifesta o anumita impetuozitate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *