Scapă de migrene prin renunțarea la aceste două alimente!

Migrenele sunt niște dureri de cap mult mai intense și care nu trec de la sine în 10 minute. Dacă te confrunți cu această problemă, iată ce poți face pentru a scăpa de ea.

Ai avut vreodată o durere de cap atât de îngrozitoare încât ai avut impresia că cineva îți ia creierul în mâini și îl strânge cu toată puterea? Față de o durere de cap banala, migrena este mai severă și insuportabilă.

Din fericire, o femeie din Lincolnshire în vârstă de 46 de ani susține că a descoperit cauza migrenelor. Este vorba despre două alimente aparent banale la care a decis să renunțe, iar migrenele i-au dispărut!

Citește și: Ai dureri de cap după orgasm?

Care sunt aceste două alimente groaznice care pot provoca astfel de dureri de cap? Este vorba de lapte de vacă și porumb. Înainte de a scoate acest alimente din dieta sa, ea a încercat tot felul de medicamente prescrise de medici. Deși funcționau într-o oarecare măsură, se simțea epuizată și irascibilă din cauza lor.

Dar ce spun experții? Oare renunțarea la laptele de vacă și porumb poate face migrenele să dispară?

Dr. Ellie Cannon este de părere că da. „Există alimente care pot cauza anumite probleme de sănătate la unele persoane, chiar dacă acestea nu sunt neapărat intolerante la ele”, spune ea. Deși fiecare organism este diferit, alte alimente care pot provoca astfel de dureri de cap pot fi cafeaua sau ciocolata.

Citește și: 8 cauze surprinzătoare ale durerii de cap

Dacă suferi de migrene, Dr. Cannon recomandă să identifici alimentele care le provoacă. Renunță pe rând la câte un aliment și vezi dacă se produce vreo schimbare. În 2-3 săptămâni îți poți da seama care este problema.

Bineînțeles, acest sfat foarte util funcționează și în cazul altor probleme de sănătate, cum ar fi acneea la adulți.

 

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Becki Murray)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.