Samsung traseaza calea in evolutia camerelor foto digitale

Adoptand cele mai noi trenduri, noile camere Samsung permit adeptilor retelelor sociale sa impartaseasca continuu mai multa informatie, depasind limitele modului traditional de incarcare si sharing al imaginilor. Prin lansarea primei camere inovatoare cu LCD Dual in fata si spate (ST550/500) si primei camere din lume care incorporeaza functii de geo-tagging, Bluetooth 2.0 si Wi-Fi pentru conectivitatea 3 Wireless, Samsung plaseaza cu adevarat fotograful in centrul imaginii, oferind de doua ori mai multa interactivitate decat orice alta camera digitala compacta.

„Lansarea aceasta este o importanta piatra de temelie pentru Samsung deoarece reintareste pozitia noastra de lider in inovatie si stabileste un nou standard in tehnologia camerelor digitale. Obiectivul nostru este acela sa ghidam evolutia industriei oferind in acelasi timp o experienta de prima clasa utilizatorului prin usurinta de folosire si design-ul camerelor noastre inteligente,” a declarat Sang Jin Park, Chief Executive Officer of Samsung Digital Imaging Co. Ltd.

El a continuat afirmand : „Am ascultat opiniile fotografilor cu privire la nevoile si dorintele lor, in mod special in sfera de social networking si consider ca aceste noi produse depasesc si cele mai inalte asteptari al fotografului amator din ziua de azi garantand interactivitatea si entuziasmul utilizatorului.”

Samsung ST550 si ST500 ofera cea mai noua inovatie in ceea ce priveste camerele compacte prin ecranul LCD Dual situat in fata si spate, oferind de doua ori mai multa distractie decat orice alta camera si ii permite utilizatorului sa faca fotografii pe care nu le putea realiza inainte. Popularitatea crescanda a retelelor sociale a facut din fotograf subiectul principal in ceea ce priveste auto-portretele sau imaginile de profil cu prieteni si familie.

Ecranul LCD de 1.5 inchi ce se afla acum in fata camerei afiseaza inainte imaginea ce va fi captata oferind un rezultat profesionist de fiecare data. Incorporand un ecran tactil LCD 1,152k de 3.5 inchi, camera ST550 ofera display-ul cu cea mai mare rezolutie din lume. Camera dispunde de un senzor CCD de 12.2 Megapixeli si o lentila Schneider KREIZNACH de 27mm cu zoom de 4.6x, ce permite o arie de captare mai mare de la o distanta mai mica, producand imagini clare si curate la o rezolutie si mai mare din centru pana la margini.

O alta inovatie a camerelor Samsung ST550 si ST500 este interfata Gesture User (UI) cu senzori incorporati de gravitatie. Aceasta permite printr-o simpla atingere pornirea camerei in modul pentru poze gratie inovatiilor innoite de Samsung care includ ′Smile Shot′ si ′Smart Face Recognition′. O simpla atingere sau gest al mainii le ofera utilizatorilor acces imediat la functii cheie cum ar fi Smart Auto pentru a analiza elementele cheie ale compozitiei. Functia se va ajusta automat pentru a oferi imaginea perfecta.

Samsung ST100 permite utilizatorilor sa se conecteze cu prietenii si familia, sa capteze si sa impartaseasca momente fotografice si amintiri in miscare. Dotat cu inovatii si incorporat intr-o carcasa subtire, ST1000 beneficiaza de o combinatie futurista dintre tehnologia geo-tagging, Bluetooth 2.0 si Wi-fi care le permite utilizatorilor sa trimita si sa posteze imagini la fel de rapid precum le realizeaza, in timp ce capacitatile GPS monitorizeaza locurile pe unde au calatorit pentru a ii ajuta sa organizeze imaginile intr-o maniera inteligenta.

O data cu importanta crescanda a sharing-ului de continut, ST1000 iti ofera o experienta noua si este o modalitate foarte buna pentru a-ti tine cunostintele la curent cu tot ce ti se intampla.

Tehnologia incorporata geo-tagging le permite utilizatorilor sa inregistreze detaliile exacte ale locatiei si timpului in care fotografia a fost facuta. Bluetooth 2.0 permite imaginilor sa fie transferate prin wireless pe telefoanele mobile. Wi-Fi inseamna ca utilizatorii pot sa trimita prin email fotografii direct de pe camera si sa incarce imagini si filmulete pe site-uri de retele sociale inclusiv Facebook, Picasa si YouTube, din zone cu acoperire Wi-Fi. Apoi pot sa se conecteze la un televizor, calculator sau alt aparat din reteaua de acasa pentru a vizualiza si impartasi momente pretioase.

Lansat global printr-o serie de evenimente tematice in New York, Beijing, Bangkok, Londar si Seul, modelele ST1000, ST550 si ST500 vor fi disponibile din luna august 2009.

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vanzari consolidate de 96 miliarde USD in anul 2008. Compania are aproximativ 164.600 de angajati in 179 de birouri din 61 de tari, fiind alcatuita din doua divizii principale de afaceri – Digital Media & Communications si Device Solutions.

Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapida dezvoltare in lume, Samsung Electronics este lider in productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD. Vizitati www.samsung.com pentru mai multe informatii.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.